Ποιος υπουργός των “αρίστων” θα συζητούσε έτσι δημόσια με έναν απλό πολίτη; (εικόνες)

Έναν διάλογο, δημόσιο μάλιστα, του Παύλου Πολάκη, μέσα από τη σελίδα του στο facebook, με πολίτη, με τον οποίο συζητά επί της ουσίας τα θέματα του δικού του επαγγελματικού κλάδου, μας επισημαίνει ο κ. Γιάννης Γαβριλάκης (ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ).

“Ποιος υπουργός οποιασδήποτε προηγούμενης κυβέρνησης έκανε παρόμοιους διαλόγους με απλούς πολίτες;” αναρωτιέται.

Ο διάλογος έγινε με αφορμή ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για την ενίσχυση με εξοπλισμό δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη

“ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΠΦΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Τα Κ.Υ.Αμοργου,, Ιου, Πατμου, Π.Π.Ι.Αναφης, Π.Π.Ι.Συμης, Π.Π.Ι.Αντιπαρου, Π.Π.Ι. Θηρασιας, Λ.Π.Ι. Κασου,, Π.Π.Ι. Κεας, Π.Π.Ι.Λειψων, Π.Π.Ι.Σεριφου,Π.Π.Ι.Σικινου, Π.Π.Ι.Σιφνου, Π.Π.Ι.Σχοινουσας , Π.Π.Ι.Χαλκης , Π.Π.Ι.Φολεγανδρου και Π.Π.Ι.Κιμωλου παρέλαβαν συγχρονο ιατροτεχνολογικο εξοπλισμό καθώς ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός που διενεργήθηκε από την 2η ΥΠΕ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Νοτιου Αιγαίου.Πιεσομετρα ηλεκτρονικα τροχηλατα και σταθερά, εξεταστικοι φακοί,,κλίβανοι, σετ διασωληνωσης,συμπυκνωτες οξυγόνου με νεφελοποιητες, εξεταστικές λυχνίες, ασκοι ανάνηψης, ωροσκόπια και οφθαλμοσκοπια, συσκευές αναρροφησης,οξυμετρα, ρινοσκοπια,σακοι επειγοντων,αναλογικοι ζυγοι, χειρουργικα εργαλεια,εξεταστικες κλινες,monitor φορητα, σπιρομετρα , συσκευες holter ,φορεια, αναλυτες αεριων, αμαξιδια μεταφορας,γυναικολογικες καρεκλες και αλλα πολλα. Συνολικα πανω απο 100 ειδη ιατροτεχνολογικου εξοπλισμού στις δομες της ΠΦΥ του Νότιου Αιγαίου μετά από πολλά χρόνια έρχονται να στηρίξουν το δύσκολο έργο των ιατρών,, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού. Και συνεχίζουμε”.

Δείτε και τον διάλογο που είχε με νέο φαρμακοποιό, τον οποίο ενημερώνει για τα θέματα του κλάδου του

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί