Ηράκλειο: Απολογείται σήμερα ο πατροκτόνος που είχε πνίξει τον πατέρα του με μαξιλάρι

Σήμερα εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η υπόθεση της πατροκτονίας που είχε συγκλονίσει το Ηράκλειο τον Δεκέμβριο του 2017, όταν ένας 34χρονος άντρας στην Φορτέτσα, σε κατάσταση μέθης, έπνιξε τον  61χρονο πατέρα του με μαξιλάρι μετά από έντονο καβγά μεταξύ τους.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το περιστατικό ήταν ατύχημα και ότι συνέβη λόγω της μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ, τονίζοντας ότι δεν είχε καμμία πρόθεση να σκοτώσει τον πατέρα του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο δράστης είχε πέσει για ύπνο δίπλα στον πατέρα του και μόνο την επόμενη ημέρα το πρωί που ξύπνησε συνειδητοποίησε τί είχε συμβεί.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το έγκλημα τότε, ανέφερε:

Συνελήφθη χθες (25.12.2017) μετά τα μεσάνυχτα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 34χρονος ημεδαπός,  για ανθρωποκτονία σε βάρος 61χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 34χρονος, χθες μεταμεσονύχτιες ώρες, μετά από διαπληκτισμό με τον 61χρονο, προκάλεσε τον θάνατο του με ασφυξία.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί