Χρυσή η Ιωάννα Δεσκουλίδου και χάλκινος ο Γιάννης Μιχελάκης του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.»

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων & Κορασίδων 2019 πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 16 & 17 Μαρτίου 2019 στις Σέρρες και η αθλήτρια του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» Δεσκουλίδου Ιωάννα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κορασίδων 65kgr «σαρώνοντας στο διάβα της».

Εξαιρετική η εμφάνιση και του Γιάννη Μιχελάκη. Σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία με πολλούς και καλούς αθλητές κατάφερε να φτάσει στους ημιτελικούς και να κερδίσει με πλάτη τον αντίπαλό του, γεγονός που του χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Παίδων 92kgr.

Αναλυτικά:

 

Για την Δεσκουλίδου Ιωάννα (Κορασίδα 65kgr):

  • Η πρώτη αντίπαλος της Ιωάννας Δεσκουλίδου η Χαντζαρίδου Φωτεινή-Μαρία (ΓΟ ΕΥΟΣΜΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ) δήλωσε τραυματισμό.
  • Δεσκουλίδου Ιωάννα (ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.) – Μανελίδου Ελένη (ΒΙΚΤΩΡΙΑ) 10-0 (τεχνική πτώση)
  • Δεσκουλίδου Ιωάννα (ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.) – Βούλγαρη Χριστίνα (ΑΡΧΕΛΑΟΣ) 8-0 και πλάτη

ΤΕΛΙΚΟΣ: Δεσκουλίδου Ιωάννα (ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.) – Τοκμακίδου Ανδρομάχη (ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΟΥ) 4-4 (νίκη για την Δεσκουλίδου γιατί οι βαθμοί της προήλθαν από λαβή μεγαλύτερης αξίας)

 

Για τον Μιχελάκη Γιάννη (Παίδας 92kgr):

  • Ο πρώτος αντίπαλος του Γιάννη Μιχελάκη ο Παπαδόπουλος  Γιώργος (ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΙΝΗΣ) δεν εμφανίστηκε παρά τις τρεις κλήσεις των υπευθύνων.
  • Μιχελάκης Γιάννης (ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.) – Αλεξανδρίδης Κωνσταντίνος (ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) 12-5
  • Μιχελάκης Γιάννης (ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.) – Μπλιάτζε Γκίβι (ΕΥΚΑΡΠΙΑ) 2-12

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ: Μιχελάκης Γιάννης (ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.) – Μαυρίδης Αναστάσιος (Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ)  2-2 και νίκη του Μιχελάκη με πλάτη

 

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» Παράσχος Δεσκουλίδης ικανοποιημένος και συγκινημένος με την απόδοση της κόρης του Ιωάννας Δεσκουλίδου και του Γιάννη Μιχελάκη δήλωσε:

 

«Και τα δύο παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Μπήκαν στα ματς και πάλεψαν με όλη τους την ψυχή. Ο Γιάννης είναι ένας έμπειρος αθλητής πλέον που παλεύει τεχνικά και μπορεί στο μέλλον να μας φέρει σπουδαίες διακρίσεις όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Για την Ιωάννα τι να πω; Η χαρά μου είναι διπλή, γιατί είναι και κόρη μου. Πιστεύω σ’ αυτήν. Είναι ένα παιδί ώριμο, που βάζει στόχους και δουλεύει με αφοσίωση μέχρι να τους πετύχει. Είμαι πολύ υπερήφανος και για τα δύο παιδιά. Ξεκινάμε από αύριο κιόλας την προετοιμασία για τους Μεσογειακούς και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί