Κρήτη: Τρεις συλλήψεις με 250 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών στον Άγιο Νικόλαο και κατασχέθηκαν περισσότερα από 250 γραμμάρια κάνναβης , όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

 Συνελήφθησαν χθες (16.03.2019) το μεσημέρι, στον Άγιο Νικόλαο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, τρείς ημεδαποί ηλικίας 61, 28 και 22 ετών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (16.03.2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Αγίου Νικολάου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν ο  28χρονος και ο 22χρονος κατά τον χρόνο που εξέρχονταν από την οικία του 61χρονου, σε έλεγχο που τους  πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3,5 γραμμάρια κάνναβης.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι ο 28χρονος και ο 22χρονος είχαν προμηθευτεί την ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών από το 61χρονο.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 61χρονου, όπου κατά τη διάρκεια αυτής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 253 γραμμάρια κάνναβης,
  • Το χρηματικό ποσό των 1.145 ευρώ,
  • 5 αυτοσχέδια τσιγάρα τα οποία περιείχαν ποσότητα κάνναβης αναμειγμένη με καπνό,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • ένας μεταλλικός τρίφτης

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί