Ηράκλειο: Στο σχολείο οι σοβάδες απειλούν… τα κεφάλια τους και μαζεύουν τα νερά της βροχής με κουβάδες! (φωτο)

Το κτίριο του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου, στην περιοχή της Θερίσσου, έχει πραγματικά πολλά προβλήματα: τα νερά στις τάξεις, που χρειάζονται κουβάδες για να τα μαζεύουν,σοβάδες που πέφτουν, εργαστήρια γεμάτα μούχλα.

Αλλά ο δήμος θεώρησε προτεραιότητα να αποκαταστήσει το στέγαστρο της αυλής και μάλιστα εν μέσω βροχερών ημερών!

Διαβάστε τί μας γράφουν πολίτες για το σχολείο και δείτε μερικές φωτογραφίες από την κατάσταση:

“Το 4ο Γυμνάσιο στη Θέρισσο που φιλοξενεί 530 μαθητές και περίπου 50 εκπαιδευτικούς. Ερείπιο! Σοβάδες που πέφτουν (ευτυχώς, όχι ακόμα σε κεφάλια) αίθουσες και εργαστήρια με μηχανήματα πανάκριβα γεμάτα μούχλα, που πλημμυρίζουν σε κάθε βροχή, τουαλέτες μαθητών και καθηγητών σε κατάσταση επικίνδυνη για την υγεία όλων μας και άλλα πολλά!!!

Μετά από αιτήματα του σχολείου ο Δήμος ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία τη διόρθωση της μόνωσης και μάλιστα με προτεραιότητα το… στέγαστρο… τον εξωτερικό δηλαδή χώρο… Την Παρασκευή 8 Μαρτίου ξεκίνησαν οι εργασίες!!! Ερώτημα: πρέπει να είναι κάποιος μηχανικός για να καταλάβει ότι τέτοιες εργασίες δεν γίνονται τέτοια εποχή και ενώ εδώ και μέρες έβρεχε… δηλαδή ξηλώνουν ενώ βρέχει και συνεχίζουν τις εργασίες χωρίς να καταλαβαίνουν;;;; χωρίς να τους ενδιαφέρει, νομίζουμε… τι νομίζουμε; είμαστε σίγουροι !!! ότι απλώς θα φυλακίσουν και νέα υγρασία στα ήδη σαθρά υλικά!!!

Το χειρότερο: ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!!! ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ, ΜΠΑΖΑ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ!!!!! Τι περιμένουμε; το ατύχημα;;;”

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί