Ελλάδα: Συγκλονίζει νέα οικογενειακή τραγωδία – Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας, από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 82χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με περίστροφο την 74χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια, με το ίδιο όπλο έβαλε τέρμα στη ζωή του.

Όπως μεταδίδει το ilialive.gr, όλα συνέβησαν στις 6μ.μ στο σπίτι της οικογένειας, δίπλα στο κτίριο της επιχείρησης που διατηρούσαν για χρόνια στην περιοχή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας τηλεφώνησε στον γιο του και τον ενημέρωσε για το τι θα επακολουθούσε. Έκλεισε το τηλέφωνο και στη συνέχεια ενημέρωσε και την αστυνομία για τις προθέσεις του.

Ο γιος και οι αστυνομικοί βρήκαν νεκρούς τους δύο ηλικιωμένους μετά από αρκετή ώρα, επειδή η οικογένεια διατηρούσε και δεύτερο σπίτι στην Αμαλιάδα και όλοι έσπευσαν πρώτα εκεί.

Τα προβλήματα υγείας  

Το ηλικιωμένο ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτά φαίνεται να οδήγησαν στην απόφαση του ηλικιωμένου άντρα. «Είμαστε άρρωστοι, θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ» φέρεται να είπε στον γιο του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί