Απολιτίκ περιφερόμενος από συγκέντρωση σε συγκέντρωση… (φωτο)

Πρώτος και καλύτερος χθες στην παρουσίαση της υποψηφιότητας της Βαγγελιώς Σχοιναράκη για το δήμο Ηρακλείου, ο περιφερειάρχης Κρήτης, υποψήφιος εκ νέου με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ (και σε αναμονή από τον ΣΥΡΙΖΑ), Σταύρος Αρναουτάκης, με τη συνοδεία μάλιστα σχεδόν του συνόλου της περιφερειακής αρχής, άρα με μια οργανωμένη κατ’ εντολή του παρουσία!

Ποιο είναι εδώ το θέμα; Ο κ. Αρναουτάκης είναι, όπως προαναφέρθηκε, ο επίσημος υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ στην περιφέρεια, ενώ στον δήμο Ηρακλείου ο άλλοτε δήμαρχος Γιάννης Κουράκης. Η Βαγγελιώ Σχοιναράκη έχει δηλώσει ανεξάρτητη υποψήφια, ενώ οι επαφές της με τη ΝΔ και ειδικά με τον Λευτέρη Αυγενάκη, και η στήριξή της από το κόμμα της αντιπολίτευσης για την εκλογή της στην επιτροπή Γυναικών της βουλής, την έχει φέρει λίγο πριν τη διαγραφή της από το ΚΙΝΑΛ, καθώς έχει παραπεμφθεί στο πειθαρχικό.

Δείτε: Οι στενές επαφές Αυγενάκη- Σχοιναράκη και μια… πρόβα για την υποψηφιότητα στο δήμο Ηρακλείου!

Προς διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ) η Βαγγελιώ Σχοιναράκη- Στο Πειθαρχικό και η Α. Καραμάνου

Θυμίζω, ακόμα, ότι η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ αποφάσισε να υποστηρίξει την κ. Σχοιναράκη ως υποψήφια δήμαρχο στο Ηράκλειο, απόφαση που δεν έχει πάρει πίσω, αλλά και δεν μπορεί να υλοποιήσει ούτε να αποδεχτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς υπάρχουν σφοδρές αντιδράσεις από πολλά τοπικά στελέχη.

Δείτε: Και επίσημα, η Βαγγελιώ Σχοιναράκη υποψήφια με τη ΝΔ στο δήμο Ηρακλείου!- Οι “στενές επαφές” με τον Λ. Αυγενάκη

Φυσικά τα εσωκομματικά του ΚΙΝΑλ ουδόλως με απασχολούν, αλλά φυσικά απασχολεί το απολιτίκ στιλάκι των δημοσίων σχέσεων (και του μηδενός) χάρη στο οποίο κάποιοι επιβιώνουν πολιτικά… Άλλωστε τί άλλο από αυτό το απολιτίκ εκφράζει η περίφημη δήλωση του ίδιου του κ. Αρναουτάκη ότι η παράταξή του είναι… η “εθνική Κρήτης”!

Και το απολιτίκ το εξέφρασε χθες με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο. Και μάλλον θα συνεχίσει να το εκφράζει, περιφερόμενος από συγκέντρωση σε συγκέντρωση υποψηφίων…

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί