Στην Έκθεση «Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός» η Περιφέρεια Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην έκθεση «Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 14 Απριλίου 2019, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με σκοπό την ανάδειξη και  προώθηση του πολιτιστικού μας τουρισμού.

 

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης συνολικού εμβαδού 50 τ.μ., μπορούν να φιλοξενηθούν πολιτιστικοί σύλλογοι,  λαογραφικά μουσεία, ιδρύματα πολιτισμού, θέατρα σκιών, ξυλογλύπτες, αργυροχρυσοχόοι, κεραμιστές, βιοτέχνες, υφαντουργοί,  λαϊκοί ζωγράφοι, γυναικείοι συνεταιρισμοί και γενικά εκθέτες, που σχετίζονται με τον πολιτισμό.

 

Η Περιφέρειας Κρήτης καλύπτει εξ’ ολοκλήρου το κόστος μίσθωσης και κατασκευής του περίπτερου για τους έκθετες που επιθυμούν να συμμετέχουν με στόχο να συμβάλει στην ενίσχυση της ανάδειξης και προβολής της τοπικής μας παράδοσης.

 

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο περίπτερο της Περιφέρειας, προϋποθέτει την παρουσία εκπροσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των αιτημάτων.

Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί σε προτάσεις που σχετίζονται επετειακά έτος 2019 με τον Ερωτόκριτο.

.

Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής των εκπροσώπων, καθώς και η αποστολή των εκθεμάτων βαρύνουν τους εκθέτες

 

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους οργανισμούς, συλλόγους και σωματεία που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης στο τηλέφωνο 28310-25571 & 25572.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί