Ικανοποίηση στους αστυνομικούς του Λασιθίου για την αναγνώριση του Οροπεδίου ως περιοχής δυσμενούς διαβίωσης

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχεται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Λασιθίου την εκπλήρωση του αιτήματός της για αναγνώριση του Οροπεδίου Λασιθίου ως περιοχής δυσμενούς διαβίωσης και την ένταξη του Αστυνομικού Σταθμού της περιοχής στο καθεστώς της επιπλέον μοριοδότησης, εξαιτίας των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του Οροπεδίου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται:

“Μετά τη σειρά επαφών και συναντήσεων της Ένωσης μας στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, οι αστυνομικοί, με χαρά διαπιστώνουν τις άμεσες ενέργειες από την πλευρά της ηγεσίας, για την επιπλέον μοριοδότηση στους Αστυνομικούς που υπηρετούν στον εν λόγω Αστυνομικό Σταθμό, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Η Ένωση μας, ευχαριστεί την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κυρία Όλγα Γεροβασίλη, τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη, τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο, τον Υπαρχηγό Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Ανδρέα Δασκαλάκη, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομία Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγο κ. Χρήστο Δραγατάκη και τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού Ταξίαρχο κ. Μιχαήλ Λαδομένο”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί