“Μάθετε μία ξένη γλώσσα σε 3 ή 6 μήνες. 20+1 συμβουλές” στο Πολύκεντρο Νεολαίας

Εκδήλωση με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά θα πραγματοποιηθεί στο Πολύκεντρο Νεολαίας την Τετάρτη 20 Μαρτίου από τις 19.30 έως τις 21.30, με ομιλήτρια την  Καθηγήτρια Γαλλικών και Ελληνικής, Σοφία Καρφή.

Η Sofia Karfi ζει στην Ολλανδία από όπου και εργάζεται ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο μέσω online μαθημάτων.

Ξεκινώντας από την αγάπη της για την Ελληνική και την Γαλλική γλώσσα, το μικρόβιο για την φιλογλωσσία την οδήγησε στην ανάπτυξη μιας ριζοσπαστικής μεθόδου εκμάθησης νέων γλωσσών σε μόνο 3 μήνες.

Η ίδια αναφέρει:

“Η μέθοδος με την οποία δουλεύω πλέον αποκλειστικά είναι αποτέλεσμα έρευνας περισσότερο από 10 χρόνων του αγαπημένου όλων καθηγητή του ΑΠΘ Olivier Delhaye. Από εκείνον εκπαιδεύτηκα και χάρη σε αυτόν σήμερα κάποιος μαθαίνει μια οποιαδήποτε γλώσσα σε 3 ή 6 μήνες μόνο, ανάλογα με το χρόνο που διαθέτει για διάβασμα στο σπίτι.

Οι μαθητές μας μαθαίνουν τη γλώσσα, όπως ένα παιδί μαθαίνει τη μητρική του, χωρίς να διδάσκεται αναλυτικά όλους τους κανόνες γραμματικής. Ο καθηγητής μας λέει ότι λειτουργεί όπως μαθαίνουμε να κάνουμε ποδήλατο χωρίς να γνωρίζουμε όλα τα μηχανικά μέρη του ποδηλάτου.”

Έχοντας τόσο όμορφα συνδεδεμένα σαν κοινό οδηγό την Εκπαίδευση, η Σοφία καλεί όλους εμάς να παρευρεθούμε στην ομιλία της, να μάθουμε την μέθοδο της και να στηρίξουμε τον σκοπό του Spin the Wheel 2.

Ελάτε να κάνουμε πράξη ένα τόσο αντιπροσωπευτικό γύρισμα των τροχών πιο κοντά οχι μόνο στην Αφρική, αλλά και οπουδήποτε στον κόσμο εμπνέεται να ταξιδέψει κανείς, να μάθει, να συνεισφέρει.

Ενδεικτικά: 6€ = 1 παιδί παίρνει 1 σχολική στολή

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πολύκεντρου Νεολαίας Ηρακλείου και του υπέροχου καλλιτεχνικού υπεύθυνου, κυρίου Αντωνάκη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Spin the wheel (Αλεξάνδρα Ρούσσου): 6943142901
Language and motivation (Σοφία Καρφή): karfhsofh@gmail.com,
https://www.facebook.com/languageandmotivation/
#spinthewheel #spinthewheel2 #languagelearning #innovation

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί