Ηράκλειο: Τους “έπιασαν” πάνω στη συναλλαγή!- Η σύλληψη του 33χρονου εμπόρου, του 50χρονου γιατρού και τα 750 γρ. ηρωίνης (φωτο)

Δυο συλλήψεις, πάνω στη συναλλαγή για ναρκωτικά, έκανε χθες η ΕΛΑΣ στο Ηράκλειο. ΟΙ συλληφθέντες είναι ένας 33χρονος, που θεωρείται ο έμπορος, κι ένας 50χρονος γιατρός, που πιάστηκαν επ’ αυτοφόρω. Στην έρευνα που ακολούθησε κατασχέθηκαν, περισσότερα από 700 γραμμάρια ηρωίνης , το χρηματικό ποσό των 3.165 ευρώ, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο, καθώς και ένας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών

 

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ 

Συνελήφθησαν, χθες (12.03.2019) το απόγευμα, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 33χρονος αλλοδαπός και 50 ημεδαπός για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (12.03.2019) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε ο  33χρονος κατά τον χρόνο που προμήθευε τον 50χρονο ποσότητα ηρωίνης. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 50χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5,5 γραμμάρια ηρωίνης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 33χρονου, όπου κατά τη διάρκεια αυτής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 742 γραμμάρια ηρωίνης,
  • Το χρηματικό ποσό των 3.165 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • κινητό τηλέφωνο

Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί