Έρευνα για περιστατικό bullying σε Γυμνάσιο της Κρήτης – Έγραψαν σημείωμα σε μαθήτρια με ακατανόμαστες εκφράσεις και κατηγορίες για τον πατέρα της

Εξετάζεται με κάθε λεπτομέρεια και σοβαρότητα μία υπόθεση σχολικού εκφοβισμού σε γυμνάσιο των Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τσάντα μία μαθήτριας βρέθηκε σημείωμα με ακατανόμαστες εκφράσεις και κατηγορίες σε βάρος του πατέρα της.

Αποτέλεσμα; Το παιδί αποχώρησε κλαίγοντας από το σχολείο, στην αγκαλιά της μητέρας της. Λίγο αργότερα και ο πατέρας του κοριτσιού πήγε στο σχολείο, ζητώντας εξηγήσεις για το τι συνέβη και πως διερευνά το θέμα η διευθύντρια.

Μάλιστα, ειδοποιήθηκε και η αστυνομία, λαμβάνοντας κατάθεση για ότι έγινε στο σχολειο το πρωί της Τετάρτης.

Μιλώντας στο Parakritika.gr, ο προϊστάμενος Β’ θμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Στέλιος Ζερβάκης, επιβεβαίωσε το περιστατικό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος αναμένει τη θέση του Συλλόγου Διδασκόντων για το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να προχωρήσει τις όποιες ενέργειες.

Επιπρόσθετα, τόνισε ότι στο σχολείο υπάρχει και ψυχολόγος, από τον οποίο θα ζητήσει να αποφανθεί επί του θέματος.

Στο Parakritika.gr μίλησε και ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος είπε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ενοχλήθηκε το παιδί του και ότι η μικρή δεν θέλει να ξαναπάει στο σχολείο, πρέπει να βρεθούν αυτοί που έγραψαν τα σημειώματα, ενώ δηλώνει αποφασισμένος να πάρει το θέμα το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Parakritika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί