Αναβλήθηκε ξανά η δίκη για το Noor1

Αναβλήθηκε και πάλι για τις 9 Απριλίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό των μελών της εγκληματικής οργάνωσης που μετέφερε με το πλοίο NOOR ONE 2,1 τόνους ηρωίνης στην Ελλάδα.

Η δίκη διεξάγεται στην μικρή δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού. Λίγο έλειψε μάλιστα να αναβληθεί προκαταβολικά και η συνεδρίαση της 9ης Απριλίου δεδομένου ότι οι συνήγοροι του Αιμ. Κοτσώνη δήλωσαν κώλυμα λόγο της υποχρέωσής τους να βρίσκονται την ίδια ημέρα στη δίκη της Siemens. Τελικά με αλλαγές στην σειρά των μαρτύρων η επόμενη συνεδρίαση φαίνεται ότι θα διεξαχθεί κανονικά.

Η προεδρεύουσα στο πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων εξέφρασε τη δυσφορία της για το γεγονός ότι η δίκη ξεκίνησε στις 10 Οκτωβρίου και δεν έχει προχωρήσει σχεδόν ούτε ένα βήμα. Ζήτησε δε από τους συνηγόρους να προσπαθούν να συνεννοηθούν ώστε να μην αναβάλλονται οι συνεδριάσεις. Γεγονός είναι ότι δεν έχουν γίνει από την αρχή της δίκης πάνω από 3-4 συνεδριάσεις ενώ οι προγραμματισμένες συνεδριάσεις σπάνια ξεπερνούν τη μία  συνεδρίαση ανά μήνα.

Αντίθετα στη διπλανή αίθουσα του Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκε κανονικά η δίκη της Χρυσής Αυγής που διεξάγεται πλέον με ταχύτατους ρυθμούς.

Εφημερίδα των Συντακτών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί