Αγνοείται η μητέρα του προπονητή Γιάννη Σιλεβίστα

Στιγμές αγωνίας ζει η οικογένεια του προπονητή του Πανθηραϊκού Γιάννη Σιλεβίστα, καθώς από την Κυριακή 10 Μαρτίου αγνοείται η μητέρα του Βάσω, που χάθηκε ξαφνικά στη Λάρισα.

Η γυναίκα 59 ετών εξαφανίστηκε στη Λάρισα και δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής από την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, σύμφωνα με τους οικείους της.

Μάλιστα ο αδερφός της Ηρακλής Κουκουνασούλης έχει αναρτήσει στο Facebook, σχετική ανακοίνωση με την φωτογραφία της αδερφής του, κάνοντας έκκληση για βοήθεια σε όποιον γνωρίζει κάτι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανάρτηση τελευταία φορά εθεάθη στον Αγ. Χαράλαμπο, στην οδό Άκρωνος 9.

Οι συγγενείς απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή αναγνωρίσει την αγνοημένη από την φωτογραφία να ενημερώσει τις αρχές ή να απευθυνθεί στο τηλέφωνο 6976063667 που ανήκει στον ανιψιά της Βαγγέλη Κουκουνασούλη που έχει αναρτήσει την εξής παράκληση:

«Τελευταια νεα της ειχαμε την Κυριακή 10- 03-2019 στην οδο Ακρωνος 9 στον Αγιο Χαράλαμπο. Ονομάζεται Σιλεβιστα- Κουκουνασουλη Βασω και ειναι μητέρα των Σιλεβιστα Γιαννη και Σιλεβιστα Χρηστου.

Παρακαλώ οποιος γνωριζει καποια πληροφορία να μου στείλει προσωπικό μήνυμα ή να επικοινωνήσει στο τηλ:6976063667. Επισης, μια κοινοποίηση θα βοηθούσε αυτή τη δυσκολη στιγμή. Ευχαριστούμε».

Δείτε την ανάρτηση της οικογένειας Σιλεβίστα:

sportime.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί