“Για πόσο θα αποθρασύνονται φασιστοειδή ερπετά τύπου Χίου;”- Η οργή Πολάκη με μια “παλιά σφακιανή παροιμία”

Με μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook σχολίασε το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό», ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Δείτε

Ένα ακόμα εμετικό και ακραία μισογυνικό πρωτοσέλιδο από το φασιστικό «Μακελειό»

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να κυλιστεί στο βούρκο του «Μακελειού»

Χαρακτηρίζοντας “φασιστοειδή ερπετό” τον εκδότη της εφημερίδας, Στέφανο Χίο, ο Π. Πολάκης τονίζει ότι “τέτοια αλήτικα πρωτοσέλιδα δεν μπορούν να κρέμονται στα περίπτερα” και καθώς όπως επισημαίνει, ο εισαγγελέας σε αυτή την περίπτωση δεν κινείται αυτεπάγγελτα, καλεί το ΕΣΡ και την ΕΣΗΕΑ να παρέμβουν.

«”Ο καλός θελει καλύτερο κι ο κακός θελει χειρότερο!!!”

Παλιά σφακιανή παροιμία ….

Για πόσο θα αποθρασύνονται φασιστοειδή ερπετά τύπου Χιου επειδή εμεις πρεπει να δείχνουμε αξιοπρέπεια; Το αδίκημα δεν ειναι αυτεπάγγελτο!!! Εμένα, από Άδωνη, Λοβέρδο Ποεδην ,Σταμάτη ,Μπεσκενη κλπ μου εχουν κανει 10 αγωγές γιατι αποκάλυψα τις κλεψιές και λαμογιες τους και τους χαρακτήρισα με πολύ ηπιότερες εκφράσεις για αυτα που ΕΚΑΝΑΝ οχι για την προςωπικοτητα τους!! Τους δίνουμε αξία άμα ασχοληθούμε μαζι τους αλλα τέτοια πρωτοσέλιδα, σαν το σημερινό αλήτικο του Χιου δεν μπορούν να κρέμονται στα περίπτερα!!!! ΥΓ .ο εισαγγελέας σε αυτη την περίπτωση δεν κινείται αυτεπάγγελτα ,το ΕΣΡ και η ΕΣΗΕΑ ομως;;;Εχουν προβλήματα ακοής και οράσεως όλα τους τα μέλη;;;», έγραψε ο Π. Πολάκης.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί