Σεμινάριο Γαλλικών από το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Τις βασικές γνώσεις  για επικοινωνία στη γαλλική γλώσσα προσφέρει  το σεμινάριο που διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και απευθύνεται σε επιχειρηματίες, εργαζομένους στον τουρισμό και κάθε άλλον, ο οποίος επιθυμεί ν’ ανταποκρίνεται σωστά σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών συναλλαγών στα γαλλικά.

Βασικός  σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της γλώσσας, η επικοινωνία στον επαγγελματικό χώρο, η δυνατότητα σύνταξης επιστολών και η βελτίωση εκμάθησης της ορολογίας.

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Γνωριμία με τη γλώσσα (αλφάβητο – βασικοί κανόνες προφοράς)
  • Στοιχειώδεις κανόνες γραμματικής, εκφράσεις επικοινωνίας
  • Λεξιλόγιο σε εμπορικά καταστήματα
  • Αριθμοί – ώρες – ωράρια, τρόποι τραπεζικών συναλλαγών
  • Εξάσκηση προφορικού λόγου
  • Επανάληψη

Κόστος προγράμματος: 140€ ανά συμμετοχή

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Διάρκεια: 30 διδακτικές ώρες κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 13/03/2019 έως 17/04/2019.

Ώρες διεξαγωγής σεμιναρίου: 19:00-21:30

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός

Εισηγήτρια:  Κάλλια Καρλή, απόφοιτη παιδαγωγικού τμήματος προσχολικής εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος ανώτατου πτυχίου γαλλικής γλώσσας και λογοτεχνίας του πανεπιστημίου της Σορβόννης. Έχει συμμετοχή σε επιμορφωτικά σεμινάρια καθηγητών γαλλικής γλώσσας για την προσέγγιση διπλωμάτων του IFA (Institut Francais Athenes)

Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,  Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302735 & 302730 κ. Κυριάκος Λεονταράκης – email: leontarakis@katartisi.gr, info@katartisi.gr από 09:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί