Πολίτες: Καμμία απάντηση από τον Αντιδήμαρχο για το πότε θα είναι έτοιμο το πάρκο Γεωργιάδη

Ο αναγνώστης του Candiadoc, κ. Στάθης Συμιανάκης, με επιστολή του, μας γνωστοποιεί ότι ο ίδιος πραγματοποίησε παρέμβαση σε τοπική ραδιοφωνική εκπομπή όπου ήταν καλεσμένος ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου, κος Γιάννης Αναστασάκης, σχετικά με το πάρκο Γεωργιάδη.

Ο αναγνώστης τον ρώτησε για ποιο λόγο εδώ και καιρό δεν γίνεται τίποτα στο εργοτάξιο του πάρκου. Η απάντηση που πήρε από τον αντιδήμαρχο ήταν ότι εξαιτίας των βροχών έχει δημιουργηθεί λάσπη στο πάρκο και δεν μπορούν να μπουν μηχανήματα! Όταν ο άνθρωπος ρώτησε για το πότε υπολογίζεται να παραδοθεί έστω τμήμα του πάρκου, δεν έλαβε καμμία ουσιαστική απάντηση.

Δείτε τί μας αναφέρει αναλυτικά:

Την Πέμπτη 7/3/2019,μίλησα τηλεφωνικά ως ακροατής σε τοπική ραδιοφωνική εκπομπή,όπου ήταν καλεσμένος ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου κος Γιάννης Αναστασάκης.

Στον τελευταίο απηύθυνα το ερώτημα “Γιατί τόσο καιρό τώρα δεν γίνεται τίποτα στο εργοτάξιο του πάρκου”;
Ο αντιδήμαρχος απάντησε λέγοντας:
“Ο εργολάβος είναι καλός,φταίνε οι βροχές που έχουν δημιουργήσει πολλή λάσπη με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μπουν μηχανήματα”.

Στην ερώτησή μου “Πότε υπολογίζετε να παραδοθεί,έστω το ένα τμήμα”;δεν πήρα καμια ουσιαστική απάντηση.

Δεν είμαι μηχανικός,ούτε εργολάβος.
Συνεπώς δεν μπορώ να καταλάβω απόλυτα το βαθμό της δυσκολίας που δημιουργούν οι λάσπες.
Όμως αδυνατώ να πιστέψω ότι αυτές οι δυσκολίες δεν αντιμετωπίζονται σήμερα.

Επιπλέον,είμαστε ακόμα στις αρχές Μαρτίου και χρειάζεται τουλάχιστον άλλο ένα δίμηνο για να τελειώσει η περίοδος των βροχών και ίσως άλλος ένας μήνας για να στεγνώσει αρκετά..
Οπότε,με τη λογική του αντιδημάρχου,δεν θα ξαναμπεί εργαζόμενος στο εργοτάξιο πριν τον Ιούνιο.

Ελπίζω τουλάχιστον να προλάβουν μέσα στο καλοκαίρι να ολοκληρώσουν το τμήμα που έχουν σκάψει από τα τέλη του 2018,γιατί από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη θα αρχίσουν πάλι οι βροχές και υπάρχει ο κίνδυνος να κάνουμε την ίδια συζήτηση του χρόνου τέτοια μέρα.
Όποιος κι αν είναι ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος…

Συμιανάκης Στάθης
Ηράκλειο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί