Κ. Μαμουλάκης: Αντικυβερνητικό προεκλογικό σόου με τη στήριξη Αυγενάκη- Κεγκέρογλου- περιφέρειας! (φωτο)

Πολλαπλώς εκτέθηκε χθες ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης. Και πολλαπλώς προσπάθησε να παραπλανήσει τους πολίτες. Πιθανώς λόγω και της προεκλογικής αγωνίας και θεωρώντας ότι βρήκε “θέμα” που θα τον οδηγήσει στη νίκη, έστησε, με την καθοδήγηση Αυγενάκη- Κεγκέρογλου, αλλά και τη στήριξη της περιφέρειας (στο πλευρό του είχε τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη, Νίκο Καλογερή, καθώς και “ευαίσθητους” λόγους δεν θα έπρεπε να παραστεί ο ίδιος ο περιφερειάρχης, λίγο πριν ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώσει τη στήριξή του…), μια κακόγουστη προεκλογική παράσταση, με στόχο να αναδειχτεί ο ίδιος και να πληγεί η κυβέρνηση.

Πίστεψε (ή ήθελε να πιστέψει, ως μια “χρυσή ευκαιρία”)  τις “πληροφορίες” των δυο βουλευτών για το ότι η κυβέρνηση κατέθεσε τροπολογία για την εγκατάσταση νέων μονάδων στον ΑΗΣ Λινοπεραμάτων, κι αποφάσισε… να βγει στο βουνό!

Κι ενώ δεν προέκυπτε από κάπου ότι οι μονάδες θα μεταφέρονται με διαδικασία fast track στα Λινοπεράματα (0 ίδιος ο κ. Σταθάκης δήλωνε όλη μέρα χθες στη βουλή ότι αφορούν μόνο στη μονάδα των Χανίων), ο κ. Μαμουλάκης ζήτησε την έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου. Και επέμεινε σε αυτήν ακόμα κι όταν το Candiadoc και λίγα, είναι αλήθεια (τα περισσότερα δεν έκαναν καν αναφορά) ακόμα τοπικά μέσα, δημοσίευαν τη διάψευση Σταθάκη για τα Λινοπεράματα.

Δείτε

Πώς την πάτησαν οι… “παπατρέχες” Αυγενάκης και Κεγκέρογλου κι έκαψαν και τον Κ. Μαμουλάκη!

Με fake news Αυγενάκης και Κεγκέρογλου προσπάθησαν να στήσουν προβοκάτσια σε βάρος της κυβέρνησης

Έχοντας δίπλα του τον εκπρόσωπο του περιφερειάρχη και παραδίπλα του τον Λευτέρη Αυγενάκη (στον οποίο δίπλα κάθισε ο αντιδήμαρχος Άρης Σαλούστρος, γνωστός για την υπόθεση με την επέκταση του σουβλατζίδικού του σε δημοτικό πάρκινγκ, με απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ και με “ενοίκιο”… 75 ευρώ το μήνα), ο κ. Μαμουλάκης ζήτησε και πήρε απόφαση το ΔΣ για… “ηχηρό όχι”, σε ένα θέμα που δεν υφίσταται!

(Α, ο κ. Κεγκέρογλου ήταν στη Βουλή, για να ακούσει τον Γιώργο Σταθάκη να τον καταγγέλλει, μαζί με τον κ. Αυγενάκη, ότι δημιουργούν ψεύτικα θέματα καθώς είναι ανίκανοι να κάνουν πραγματική αντιπολίτευση και ευρισκόμενοι σε απόγνωση λόγω των όσων υλοποιεί ή σχεδιάζει στην Κρήτη και στο Ηράκλειο η κυβέρνηση)

Αλλά και πάλι δε σταμάτησε στο σημείο αυτό η παραπλάνηση του “ήρωα” δημάρχου! Έφτασε στο σημείο να δηλώσει, και να το καταγράψει στην ανακοίνωσή του ο δήμος, ότι μετά τις αντιδράσεις του ίδιου και του δήμου, ο Σταθάκης έκανε πίσω! Δηλαδή, “έκανε πίσω” σε ένα θέμα που ουδέποτε υπήρξε!

Παραπλάνηση στην παραπλάνηση, με συμπαραστάτες Αυγενάκη, Κεγκέρογλου και περιφέρεια…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί