Ελλάδα: Δάσκαλος ασελγούσε σε μαθητές Δημοτικού…

Τουλάχιστον δύο περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης από δάσκαλο προς μαθητές, σε δημοτικό σχολείο κωμόπολης του νομού Κιλκίς, ερευνούν οι αρχές.

Η έρευνα ενεργοποιήθηκε μετά από την καταγγελία των γονιών ενός μαθητή του σχολείου, σύμφωνα με την οποία, ο δάσκαλός του τον παρενοχλεί σεξουαλικά. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι γονείς απευθύνθηκαν στο σχολείο όπου και έμαθαν ότι το περιστατικό με το γιο τους δεν ήταν το μοναδικό.

Ενημερώθηκε άμεσα η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς καθώς και το Υπουργείο Παιδείας ενώ ο εν λόγω δάσκαλος, νεαρής ηλικίας όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, απομακρύνθηκε από το πόστο του πριν από δέκα ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας eidisis.gr, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς ερευνά καταγγελίες που αφορούν δύο παιδιά του Δημοτικού Σχολείου. Το σχετικό πόρισμα της έρευνας θα είναι έτοιμο την ερχόμενη εβδομάδα, αφού ο Διευθυντής της Διεύθυνσης κίνησε τις πλέον γρήγορες διαδικασίες που προβλέπονται από τη νομοθεσία. Παράλληλα, αναμένεται να δοθεί συνέχεια και από την πλευρά της Εισαγγελίας Κιλκίς και του Αστυνομικού Τμήματος της κωμόπολης, όπου γίνεται παράλληλη έρευνα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί