Στα Χανιά στη σύσκεψη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ο Κώστας Μαμουλάκης

Στα Χανιά βρέθηκε την Τρίτη 5 Μαρτίου ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συμμετέχοντας στη συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. Κρήτης και στην σύσκεψη που έγινε υπό την προεδρεία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Αραχωβίτη, με θέμα την αντιμετώπιση των καταστροφών που προκλήθηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Αξίζει να τονιστεί ότι η ειδική, έκτακτη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, πραγματοποιήθηκε στα Χανιά με στόχο να εκφραστεί η καθολική συμπαράσταση όλων των Δήμων της Κρήτης, στους δήμους της Π.Ε. Χανίων που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της προηγούμενης εβδομάδας.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Συμπαραστεκόμαστε στους δήμους της Π.Ε. Χανίων που επλήγησαν περισσότερο από κάθε άλλο δήμο της Κρήτης από τις πρόσφατες θεομηνίες και παράλληλα, προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τους απαραίτητους πόρους για την κάλυψη των ζημιών του Δήμου Μαλεβιζίου. Υπάρχει μια άριστη συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων, η Περιφέρεια και η Π.Ε.Δ. Κρήτης έχουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό και ανταποκρίνονται άψογα στον ρόλο τους και ενωμένη όλη η Κρήτη, προσπαθεί να καλύψει τις πληγές της».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί