Στο Ηράκλειο υπάρχουν… ανεπίσημες και επίσημες ράμπες ΑΜΕΑ!

Το ξέρατε ότι στο Ηράκλειο υπάρχουν… επίσημες και ανεπίσημες ράμπες ΑΜΕΑ; Και όταν οχήματα παρκάρουν σε αυτές εμποδίζοντας την κίνηση των ΑΜΕΑ, η Δημοτική Αστυνομία… ψάχνει να βρει αν είναι επίσημη ράμπα ή όχι προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχει παρανομία;

Αυτό το το πολύ σοβαρό θέμα καταγγέλλει με ανάρτησή της στο facebook η ακτιβίστρια των ΑΜΕΑ στο Ηράκλειο, Γεωργία Ξημεράκη, επικαλούμενη απάντηση της Δημοτικής Αστυνομίας!

Διαβάστε

Ράμπες ράμπες ράμπες παντού? Λάθος
Μόλις έμαθα από τη δημοτική αστυνομία ότι δεν πρέπει να πιστεύω πάντα αυτά που βλέπω. Οι ολοκαίνουργιες πολυδιαφημισμένες ραμπες μπορεί και να μην είναι ράμπες. Μπορεί να είναι μια μακέτα new generation. Θέλετε ένα μικρό παράδειγμα? Βιγλας 1 απέναντι από το πάρκο Γεωργιάδη ένα αυτοκίνητο είχε παρκάρει σε μια ολοκαίνουργια πολυδιαφημισμένη ράμπα ΦΤΙΑΓΜΈΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΉΜΟ. Καλώ τη δημοτική αστυνομία και πληροφορούμαι ότι έχουν επίσημο έγγραφο ότι η συγκεκριμένη ράμπα είναι ανεπίσημη άρα δεν υπάρχει παράβαση.
Και εγώ τώρα αναρωτιέμαι τι από αυτά που βλέπω ολόγυρα μου είναι επίσημο και τι είναι κομμάτι της μακέτας new generation. Η κρήνη μοροζίνη είναι αληθινή? Η λοτζια? Ο κουλες? Μήπως είναι όραματα όπως η ράμπα της βιγλας 1?
Νομίζω ότι αν δεν μας δουλεύουν χοντρά ή είναι του γιατρού

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί