Αρχή με εντυπωσιακή συγκέντρωση για τον Ηλ. Λυγερό – “Πάμε να κερδίσουμε και να αλλάξουμε την πόλη” (Φωτογραφίες)

Με μια μεγάλη συγκέντρωση ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης την επίσημη προεκλογική του καμπάνια ενόψει των Δημοτικών εκλογών του Μαϊου, ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης των “Ενεργών Πολιτών”, κ. Ηλίας Λυγερός.

Δείτε επίσης

Η. Λυγερός: Το χθες το απορρίψαμε, με το σήμερα απογοητευτήκαμε, καιρός να γυρίσουμε σελίδα! (φωτο)

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή εντυπωσιακή πρεμιέρα των “Ενεργών Πολιτών”

Με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης, εκατοντάδες πολίτες του Ηρακλείου γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα της μουσικής σκηνής «Νυν και Αεί». Πολλοί μάλιστα έμειναν όρθιοι, ενώ άλλοι δεν μπόρεσαν καν να μπουν μέσα στην αίθουσα.

Οι πολλές εκατοντάδες πολιτών που συγκεντρώθηκαν (κι αυτό είναι ένα ακόμη εντυπωσιακό στοιχείο), εξέφρασαν την κοινωνική σύνθεση της πόλης του Ηρακλείου με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο, ενώ το πλήθος αποτελείτο από πολίτες που ανήκουν τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ και ευρύτερα στην Αριστερά, αλλά και σε άλλους πολιτικούς χώρους (ψηφοφόροι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, κ.α.).

Στην ομιλία του ο κ. Λυγερός, παρουσίασε την πλούσια δραστηριότητα 4,5 χρόνων των “Ενεργών Πολιτών” και ανέφερε το όραμα για να γίνει το Ηράκλειο κέντρο της Μεσογείου, πολιτισμικά και οικονομικά.

Εξέφρασε τη σιγουριά του για την νίκη της παράταξής του και κάλεσε τους πολίτες του Ηρακλείου σε διαρκή προσπάθεια για να αλλάξουν όλα στην πόλη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί