Ο Μ. Συντυχάκης για την υπογραφή της σύμβασης για το αεροδρόμιο Καστελίου

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης του αεροδρομίου στο Καστέλλι ο Μ. Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

«Στη σημερινή φιέστα στο Καστέλλι χέρι – χέρι ο υπουργός, ο περιφερειάρχης και οι δήμαρχοι της περιοχής υπέγραψαν την παράδοση του νέου – ιδιωτικού – αεροδρομίου στην κοινοπραξία των επενδυτών. Είναι άλλο ένα δείγμα της κοινής αντίληψης τους για την αναπτυξιακή πορεία της Κρήτης. Ανάπτυξη που θα εξασφαλίζει μεγάλα και σίγουρα κέρδη στο μεγάλο κεφάλαιο, μέσα από την καταστροφή του περιβάλλοντος, την φοροληστεία, την αρπαγή της γης και την στυγνή εκμετάλλευση των εργαζομένων, των μικρομεσαίων αγροτών και των αυτοαπασχολουμένων επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων.

Την ίδια στιγμή δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τις καταστροφές και την προστασία του λαού από τα έντονα φυσικά φαινόμενα, όπως αποδείχτηκε τις προηγούμενες μέρες. Θεωρούν τις λαϊκές ανάγκες ως “κόστος” στον προϋπολογισμό τους.

Το ΚΚΕ θα καταψηφίσει την κύρωση της σύμβασης για το νέο αεροδρόμιο στη Βουλή.

Ταυτόχρονα καλεί το λαό του Καστελλίου και συνολικά όλης της Κρήτης να κλιμακώσει τους αγώνες του για έργα και ανάπτυξη που θα καλύπτουν τις δικές τους ανάγκες και όχι την κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου.

Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στις εκλογές θα συμβάλλει σημαντικά σε αυτήν την κατεύθυνση. Για να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση! Μπροστά οι ανάγκες του λαού!»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί