Ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο του κέντρου: Αντώναρος, Μοίρας και Δρόσος συζητούν για συνεργασία (Φώτο)

Ο Ευάγγελος Αντώναρος βρίσκεται εδώ και καιρό στο επίκεντρο πολιτικών επαφών και ζυμώσεων με στελέχη του κέντρου αλλά και της ευρύτερης κεντροδεξιάς καθώς πλησιάζει η ώρα για την κάλπη.

Σήμερα, ο πρώην υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή γνωστοποίησε με μια ανάρτησή του στο Facebook την συνάντηση που είχε με τον πρώην γενικό γραμματέα των ΑΝΕΛ, Γιάννη Μοίρα και τον πρώην γραμματέα των ΑΝΕΛ, προαναγγέλλοντας κατά κάποιο τρόπο ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό.

Μάλιστα ανήρτησε και την σχετική φωτογραφία που είναι και οι τρεις.

Στο γραφείο μου σήμερα είχαμε ο Ευαγγελος Αντώναρος, ο Θύμιος Δρόσος και ο Γιαννης Μοίρας πολύωρη και παραγωγική συνεργασία…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Dienstag, 19. Februar 2019

Φήμες θέλουν τους τρεις άνδρες να είναι προ των πυλών για μια εκλογική συνεργασία. Μάλιστα τη σχετική ανάρτηση για τη σημερινή συνάντηση ανέβασε και ο Γιάννης Μοίρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με το σχόλιο «σε μία πολύωρη και παραγωγική συνεργασία».

Στο γραφείο του Evangelos Antonaros, μαζί με τον Θύμιος Δρόσος Θύμιος ΔρόσοςΒ σε μία πολύωρη και παραγωγική συνεργασία…

Gepostet von Γιάννης Μοίρας am Dienstag, 19. Februar 2019

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μοίρας διετέλεσε επί τρία έτη γενικός γραμματέας των ΑΝΕΛ και αποχώρησε πρόσφατα από το κόμμα παραιτούμενος, καθώς διαχώρισε την θέση του από την αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση και το κυβερνητικό διαζύγιο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Θύμιος Δρόσος είχε παραιτηθεί από γραμματέας των ΑΝΕΛ στις 26 Σεπτεμβρίου για λόγους γενικότερων πολιτικών επιλογών των ΑΝΕΛ αλλά και για την εσωκομματική θεσμική λειτουργία του κόμματος.

 

documentonews

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί