Ο συνεπής υφυπουργός του Σαμαρά, Κεγκέρογλου, αφού κοίταξε στους καθρέπτες του ΚΙΝΑΛ, αναφώνησε: “προδότες”!

Ο άνθρωπος, το ξαναγράψουμε, δεν κατάλαβε ακόμα τί συνέβη στη χώρα ή θέλει να πιστεύουμε ότι εμείς δεν έχουμε καταλάβει. Και συνεχίζει το γνωστό τροπάρι του περί “προδοτών” για το 90% των ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ που έφυγαν από το πάλαι ποτέ κόμμα. Πρόκειται για τον συνεπή υφυπουργό ανεργίας των κυβερνήσεων Σαμαρά, Βασίλη Κεγκέρογλου, που συχνά – πυκνά πετάει διάφορα μπας και εξασφαλίσει θέση στην ειδησεογραφία, ενόψει και εκλογών.

Με αφορμή την συνέντευξη του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην οποία ανέφερε ότι “υπάρχουν αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ για τον Μωραΐτη, σαν να πήγαινα εγώ στη ΝΔ”, ο μοναδικός βουλευτής  του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη έγραψε με το γνωστό “εξυπνακίστικο” ύφος στο twitter: “Παναγιώτη είσαι άδικος, ο Θάνος ήλθε στο σύριζα για να είστε δύο προδότες μαζί & να μην νοιώθεις μοναξιά!”

Μάλλον πριν γράψει για “μοναξιές” αλλά και “προδοσίες” θα πρέπει να κοίταξε στους καθρέπτες του γραφείου του ΠΑΣΟΚ, ο άνθρωπος που διακηρύττει ότι θέλει να εκφράσει το ΚΙΝΑΛ το “έντονο συριζανέλ ρεύμα”, αλλά μόνο το απλά “αντιδεξιό”.

 

Δείτε επίσης: Αφού ψάχνει για “επίορκους”, γιατί δεν κοιτάει τον καθρέπτη του…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί