Με 13 μετάλλια ο ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. στους Παγκρήτιους Αγώνες Άρσης Βαρών

Στην παρθενική τους εμφάνιση οι αθλητές του τμήματος της Άρσης Βαρών του Αθλητικού Συλλόγου «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» κατάφεραν να αποσπάσουν 13 μετάλλια στους αγώνες Άρσης Βαρών του ομίλου Κρήτης που έλαβαν χώρα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κλαδισού στα Χανιά το περασμένο Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019.

Αναλυτικά:

Λεβέντης Κυριάκος (κατ.109kgr):       1ος στους Έφηβος

1ος στους Νέους Άνδρες

3ος στους Άνδρες

 

Παπουτσάκη Αναστασία (κατ.64kgr): 2η στις Γυναίκες

 

Δεσκουλίδου Ιωάννα (κατ.64kgr):      2η στις Κορασίδες

2η στις Νεάνιδες                                                                                                                          2η στις Νέες Γυναίκες

3η στις Γυναίκες

 

Σπινάκης Κωνσταντίνος (κατ.109kgr):          2ος στου Νέους Άνδρες

 

Γκογκόσης Στέφανος (κατ.96kgr):      3ος στους Έφηβους

3ος στους Νέους Άνδρες

3ος στους Άνδρες

 

Μιχελάκης Γιάννης (κατ.89kgr):         3ος στους Παίδες

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τους αθλητές και τις αθλήτριές μου. Παρά τον λίγο καιρό που προπονούνται και την απειρία που -όπως είναι λογικό- έχουν, κατάφεραν να σηκώσουν τα ατομικά τους ρεκόρ και κάποια απ’ τα παιδιά να τα ξεπεράσουν. Πιστεύω πως η Ιωάννα Δεσκουλίδου, η Αναστασία Παπουτσάκη, ίσως και ο Γιάννης Μιχελάκης θα καταφέρουν να πάρουν και την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στα Ιωάννινα σε λίγο καιρό. Περιμένουμε τα αποτελέσματα και των υπόλοιπων ομίλων και βλέπουμε. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συναδέρφους μου απ’ όλους τους συλλόγους της Κρήτης για το εγκάρδιο καλωσόρισμα που μου έκαναν μετά από τα αρκετά χρόνια αποχής μου από τις διοργανώσεις», δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένη και συγκινημένη η προπονήτρια του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» Φρόσω Βαγγέ.

 

“Ο Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριές του για τις πρώτες επιτυχίες τους, καθώς και την προπονήτρια κ.Βαγγέ Φρόσω κι ευχαριστεί θερμά το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ και τα γυμναστήρια GYMNASIUM FITNESS CLUB και FLOW868 για την συνεργασία και την φιλοξενία που του παρέχουν στις εγκαταστάσεις τους”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί