Κρήτη: Επιτίθενται ανεξέλεγκτα εδώ και 2 χρόνια σε σκυλιά και τα σκοτώνουν – Νέο περιστατικό, δεν τα κατάφερε ένα σκυλάκι (Φωτο)

Άλλο ένα κρούσμα “ανθρώπινης” παράνοιας καταγγέλλει στη σελίδα Sitia on line πολίτης από το Παλαίκαστρο Σητείας.

Όπως καταγγέλλει, ο συγκεκριμένος ή οι συγκεκριμένοι “άνθρωποι”, δρουν ανεξέλεγκτα στην περιοχή τα τελευταία δύο χρόνια και επιτίθενται σε δεσποζόμενα και αδέσποτα σκυλιά χτυπώντας τα με σίδερο ή με ξύλο.
Οι φωτογραφίες μάλιστα που δημοσιεύει ο άνθρωπος από τις νέες επιθέσεις είναι σκληρές και προκαλούν οργή. Το ένα από τα δύο σκυλιά δυστυχώς δεν τα κατάφερε…
Και αυτήν την φορά τα σκυλιά χτυπήθηκαν στο κεφάλι πιθανότατα με ξύλο ή σίδερο στο οποίο υπήρχαν 3 βίδες -από το μέγεθος των τρυπών στο κεφάλι των ζωων- τα ζώα δεν είχαν ενοχλήσει ποτέ κανένα.
Δείτε αναλυτικά τί καταγγέλλει ο άνθρωπος:
Καλημέρα άλλο ένα κρούσμα “ανθρώπινης” παράνοιας στο Παλαικαστρο … Ο συγκεκριμένος ή οι συγκεκριμένοι πρέπει να συλληφθούν δρουν ανεξέλεγκτα τα τελευταία 2 χρόνια και σκοτώνουν σκυλιά δεσποζομενα και αδέσποτα. Οι φωτογραφίες των δύο σκυλιών είναι η σκληρή ωμή πραγματικότητα .. το ένα δυστυχώς, το καφέ, δεν τα κατάφερε το άλλο ευτυχώς τα καταφερε.
Τα σκυλιά χτυπήθηκαν στο κεφάλι πιθανότατα με ξύλο ή σίδερο στο οποίο υπήρχαν 3 βίδες -απο το μέγεθος των τρυπών στο κεφάλι των ζωων- τα ζώα δεν είχαν ενοχλήσει ποτέ κανένα δεν ήταν καν τα τρομερά κυνηγόσκυλα..

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί