Οργανωμένες επιθέσεις “Ελληναράδων” στο Candiadoc: “Μακάρι να ήσασταν στο λεωφορείο έξω από τα Σκόπια να γλιτώναμε από προδότες”! (εικόνες)

Η τραγική είδηση που ήλθε από τα Σκόπια, την πρωτεύουσα του κράτους της Βόρειας Μακεδονίας, για το ΄πολύνεκρο τροχαίο με την ανατροπή λεωφορείου, συγκίνησε όλο τον κόσμο, και στην Ελλάδα. Όλο; Όχι, πλην “μακεδονομάχων”, “ευγενών” ψυχών, που μπροστά στην τραγωδία δε δίσταζαν να βγάλουν εμετικά σχόλια… Μάλιστα, εκτός από το “υπάρχει θεός”, που έγραψαν μερικοί, κάποιοι άλλοι εύχονταν να ήμασταν κι εμείς στο λεωφορείο, για να γλίτωναν από τους “προδότες”…

Άλλοι χρήστες προσπαθούν να μιλήσουν με η φωνή της λογικής και της ανθρωπιάς, αλλά και οι “μακεδονομάχοι” βάζουν κι αυτούς στο στόχαστρο!

Είναι δεδομένο, πλέον: σε κάθε ανάρτηση του Candiadoc που δεν αρέσει στους “υγιώς”… σκεπτόμενους, κάποιοι κάνουν συντονισμένες επιθέσεις. Δεν έχουν άλλο λόγο να μπαίνουν στις σελίδες, εκτός από το να υβρίσουν και να βγάλουν απωθημένα. Αφού η ειδησεογραφία και ο σχολιασμός δεν τους εκφράζει, ο μόνος λόγος είναι οι οι υβριστικές επιθέσεις. Είτε στα μηνύματα του Candia είτε κάτω από τις αναρτήσεις.

Δείτε επίσης: Λίγο πριν το συλλαλητήριο, άρχισαν κι οι απειλές των “μπατριωτών” στο Candiadoc για το μακεδονικό! (εικόνες)

Δείτε επίσης μερικά παραδείγματα από τα μηνύματα και επίσης από μια εκ των αναρτήσεων.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί