Στο Ηράκλειο ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης

Συνάντηση με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό στη Λότζια είχε σήμερα Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης βρέθηκε στο Ηράκλειο με την ιδιότητά του ως Προέδρου της Επιτροπής Συνταγματικής Αναθεώρησης της ΚΕΔΕ, προκειμένου να ενημερώσει του Δημάρχους του νησιού, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της ΠΕΔ Κρήτης, για τις θέσεις της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, σχετικά με την επικείμενη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Οι δύο Δήμαρχοι συζήτησαν με την ευκαιρία,σε εγκάρδιο κλίμα, ζητήματα που αφορούν τους ΟΤΑ, τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν τους Δήμους.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ξενάγησε τον ομόλογό του το έργο της ανάπλασης των οδών  Ίδης και Δικαιοσύνης, ενώ οι δυο τους επισκέφθηκαν και το Πολιτιστικό Κέντρο.

Μάλιστα, στην οδό Δικαιοσύνης συναντήθηκαν τυχαία με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη,  καθώς και με τον συνθέτη Δημήτρη Μαραμή και τον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Ρήγο,  οι οποίοι επίσης  βρίσκονται στο Ηράκλειο.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί