Κεραυνός χτύπησε αεροσκάφος της Aegean που ερχόταν στην Κρήτη – Προβλήματα στις πτήσεις

Μπορεί το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως λειτουργικό πρόβλημα, ωστόσο, η κακοκαιρία έχει επηρεάσει το πρόγραμμα των πτήσεων.

Η πτήση 9:15 της Aegean για Αθήνα ακυρώθηκε, όπως ακυρώθηκε και η πτήση των 12:05 από Αθήνα, ενώ πρόβλημα υπήρξε και με την πτήση της Sky Express. Να σημειωθεί ότι αεροσκάφος της Aegean που ερχόταν τη νύχτα για να παραλάβει επιβάτες από Χανιά, χτυπήθηκε από κεραυνό, ωστόσο, ελέγχθηκε από τεχνικούς στο «Δασκαλογιάννης» και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Μιλώντας στο Parakritika.gr, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Fraport Greece, Γιάννης Παπάζογλου, σημείωσε πως το αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, καθώς όλα τα φρεάτια έχουν καθαριστεί εγκαίρως και οι όγκοι του νερού φεύγουν κανονικά.

«Πρόβλημα υπάρχει με την προσέγγιση των αεροσκαφών λόγω του πολύ ισχυρού αέρα και της βροχόπτωσης», πρόσθεσε ο κ. Παπάζογλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι και εχτές υπήρξε πρόβλημα με αεροπλάνο που επρόκειτο να προσγειωθεί το μεσημέρι στο αεροδρόμιο “Ι. Δασκαλογιάννης” και προσγειώθηκε τελικά στο Ηράκλειο  λόγω καιρού.

Δείτε: Αναγκάστηκαν να προσγειωθούν στο Ηράκλειο λόγω μειωμένης ορατότητας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί