Γ. Κουράκης: “Ανεξάρτητος” με νέο όνομα, αλλά με το γνωστό και εναπομείναν ΠΑΣΟΚ δίπλα του για… 6η θητεία στο Ηράκλειο! (φωτο)

Η παράταξή του πλέον έχει νέο όνομα, πιο… καλλιτεχνικό, ονομάζεται “Ηράκλειο 3.7.5”, αλλά οι άνθρωποι είναι ίδιοι, από ό,τι έχει μείνει από το ΠΑΣΟΚ. Ο Γιάννης Κουράκης παρουσίασε χθες βράδυ την νέα υποψηφιότητά του (την 6η, μαζί με την θητεία του ως δημοτικός σύμβουλος του Κώστα Κληρονόμου του 1990) για το δήμο Ηρακλείου, έχοντας πάνω κάτω τους ίδιους ανθρώπους δίπλα του.

Η αναφορά του για μια ολοκληρωμένη πρόταση, κοινωνικά δίκαιη και χωρικά ολοκληρωμένη, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο, πιθανώς σημαίνει ότι τίποτε από όλα αυτά δεν συνέβη στις προηγούμενες θητείες του!

Δείτε: Μετά από 12 χρόνια δήμαρχος και 5 θητείες στον δήμο, ο Γ. Κουράκης θέλει… νέα αρχή στο Ηράκλειο!

Ο κ. Κουράκης μίλησε για “ανεξάρτητη παράταξη” και υποψηφιότητα, αλλά ήταν εκεί το τοπικό ΠΑΣΟΚ, ο Β. Κεγκέρογλου, ο Στ. Αρναουτάκης, η Μαρία Σκραφνάκη και όλοι οι γνωστοί, ακόμα και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Ν. Τζώρτζογλου που θα είναι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ (!), με τα νέα πρόσωπα να σχετίζονται με τις αποχωρήσεις από την παράταξη Λαμπρινού: παρόντες, ο πρώην ΓΓ του δήμου και στενός άλλοτε συνεργάτης του Β. Λαμπρινού, Μανόλης Περαντωνάκης, καθώς και ο καρδιολόγος Γιώργος Κοχιαδάκης, σύζυγος της άλλοτε αντιδημάρχου του Β. Λαμπρινού, Αθηνάς Σπανάκη.

Δείτε φωτογραφίες από το imege services

Λυκοφιλίες…

 

Όλο το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ στην εκδήλωση

Με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου, που είναι… ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ!

Ο Μαν. Περαντωνάκης (δεύτερος από δεξιά) πρώην ΓΓ του δήμου και άλλοτε στενός συνεργάτης του δημάρχου, Βασίλη Λαμπρινού, στην εκδήλωση. Ίσως ήταν η ξεχωριστή παρουσία

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί