Αποδείχτηκε το ρατσιστικό κίνητρο των δραστών της δολοφονίας του Σαχζάτ Λουκμάν

«Αναδείχθηκε ότι ο Σαχζάντ Λουκμάν δεν τους προκάλεσε ποτέ. Αποδείχτηκε το ρατσιστικό τους κίνητρο, κατέρρευσαν όλοι οι ισχυρισμοί τους» υπογράμμισε στον News 24/7 στους 88,6 ο Δημήτρης Ζώτος, δικηγόρος της οικογένειας του 27χρονου εργάτη πακιστανικής καταγωγής που δολοφονήθηκε στα Πετράλωνα, ενώ πήγαινε στη δουλειά του.

«Εκείνο το βράδυ, βγήκαν οπλισμένοι στις 02.30 τη νύχτα ψάχνοντας ένα θήραμα- μετανάστη» είπε ο κ. Ζώτος και υπενθύμισε ότι όταν μετά τη σύλληψή τους, τούς ρώτησαν αστυνομικοί αν ήταν εκείνοι που τον μαχαίρωσαν. Απάντησαν: “ε, καλά δεν του κάναμε; Αφού έρχονται και μπαίνουν στα σπίτια μας χωρίς να τους έχουμε καλέσει στη χώρα”».

«Νόμιζαν ότι ήταν σε αποστολή για να καθαρίσουν τη χώρα από τους μετανάστες και είχαν την αίσθηση του ακαταδίωκτου. Έτσι εξηγούνται και οι επτά μαχαιριές. Επτά μαχαιριές ακούμε σε εγκλήματα πάθους. Μπορούν να “δικαιολογηθούν” αν κάποιος μισεί κάποιον άλλο» πρόσθεσε ο κ. Ζώτος.

«Το πιο εκπληκτικό ήταν ότι εμφανίστηκαν εντελώς αμετανόητοι. Τον δολοφόνησαν στη ζωή και προσπάθησαν να τον δολοφονήσουν ως χαρακτήρα, ρίχνοντάς του το φταίξιμο. Ζητούν από το δικαστήριο επιείκεια. Δεν την αξίζουν» κατέληξε ο κ. Ζώτος.

news247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί