Ανησυχία για τηλεφωνήματα σε ηλικιωμένους στην Κρήτη

Μεγάλη ανησυχία προκλήθηκε σε αρκετό κόσμο της Ιεράπετρας από κάποια τηλεφωνήματα που έχουν αρχίσει να γίνονται τις τελευταίες μέρες σε ηλικιωμένα άτομα σε διάφορες περιοχές.

Κάποιοι που ισχυρίζονται πως είναι εκπρόσωποι του ΟΤΕ καλούν ζητώντας στοιχεία για την ακριβή διεύθυνση της κατοικίας τους , με τη δικαιολογία πως έχει αλλάξει το σύστημα αποστολής των λογαριασμών και ο ΟΤΕ είναι αυτός που πλέον θα κάνει τις διανομές και όχι τα ΕΛΤΑ.

Kάτι τέτοιο όμως δεν προέκυψε από πουθενά, ούτε με τοπικούς αρμοδίους με τους οποίους επικοινώνησε το Ράδιο Λασίθι, ενώ δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την Cosmote, κάνοντας έτσι πολλούς να πιστεύουν πως πρόκειται για περιστατικό απάτης ή πρόθεση για κλοπές.

Από πλευράς ΟΤΕ έγινε γραπτό αίτημα προς τα κεντρικά για να δοθούν απαντήσεις, ενώ για το θέμα ενημερώθηκε και το ΑΤ Ιεράπετρας.

Τελικά, δεν χρειάστηκε πολύ ώρα για να διευκρινιστεί το θέμα.

Όπως αναφέρει το Ράδιο Λασίθι, φάνηκε πως πρόκειται για μια παρεξήγηση αφού ο υπεύθυνος της μεταφορικής εταιρίας ACS ενημέρωσε πως εκ μέρους τους γίνονται τα τηλεφωνήματα στα οποία ζητούν διευκρινίσεις για την ακριβή τοποθεσία των σπιτιών, και αυτό γίνεται ιδιαίτερα στα χωριά της περιοχής όπου δεν υπάρχουν διευθύνσεις ώστε να γνωρίζουν οι διανομείς που θα παραδίδουν τους λογαριασμούς.

Ράδιο Λασίθι

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί