Και ο Βασίλης Καπερνάρος υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Καπερνάρος.

Ο κ. Καπερνάρος κατεβαίνει στην κούρσα των αυτοδιοικητικών εκλογών ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα το σπίτι μας», η οποία αποτελεί ανεξάρτητη κίνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αποτελούμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ κίνηση που βασίζεται στη δογματική αντίληψη μας ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι άνθρωποί της, πρέπει να είναι ανεξάρτητοι από κόμματα και μακριά από την χειραγώγηση τους. Διότι η αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να διοικείται από κομματικούς εντολοδόχους. Δεν θέλει πάτρωνες. Δεν έχει ανάγκη από επιφανειακούς και δήθεν ιδεολόγους, οι οποίοι εξυπηρετούν επαγγελματικά κομματικές τους σκοπιμότητες, αδιαφορώντας για τα ουσιαστικά προβλήματα της πόλης. Δεν χρειάζεται καριερίστες της πολιτικής που τη βλέπουν και τη χρησιμοποιούν ως τον τελευταίο σταθμό, πριν τον προορισμό τους, που είναι το Κοινοβούλιο ή το Ευρωκοινοβούλιο.

Η πραγματικά ανεξάρτητη παράταξη μας, συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου του 2019, για να υπηρετήσει την θεσμικά ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση στο Δήμο Αθηναίων.

Μακριά από κόμματα-εντολείς, τα οποία υποστηρίζουν και χρηματοδοτούν τους ευνοούμενους τους.

Μακριά από την υποτέλεια στον Φεουδάρχη-κόμμα, διότι η Αθήνα και οι δημότες της δεν είναι φέουδο.

Πραγματικά ανεξάρτητη και γι’ αυτό συγκρουσιακή με το πολιτικό σύστημα που μέχρι σήμερα έχει περιχαρακώσει τις δυνατότητες του Δημοτικού Συμβουλίου, αφαιρώντας του αρμοδιότητες και ευτελίζοντας τον σκοπό της ύπαρξης του.

Πραγματικά ανεξάρτητη, για να μπορεί να προστατεύει, χωρίς διαπραγματεύσεις και συμψηφισμούς τα συμφέροντα των δημοτών, ασκώντας τα έννομα δικαιώματα και δυνατότητες της, για να ισχύσει ο ΝΟΜΟΣ και η ΤΑΞΗ. Παντού. Από το κέντρο της μέχρι την τελευταία γειτονιά της.

Γιατί η Αθήνα δεν είναι μόνο η πόλη μας. Η Αθήνα είναι το σπίτι μας.

Και γι’ αυτό αναλαμβάνουμε την ευθύνη.

Βασίλης Καπερνάρος
Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί