Ισπανία: O ιδρυτής ακαδημιών της Ατλέτικο παραδέχθηκε ότι ασελγούσε σε ανήλικο

Ο Μανουέλ Μπρίνιας σήμερα είναι 88 ετών. Ήταν αυτός που ίδρυσε τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ήταν επικεφαλής τους επί σειρά ετών. Ο Μαδριλένος παραδέχθηκε στην κορυφαία ισπανική εφημερίδα, “El Pais”, ότι ασέλγησε σε ανήλικο από το 1973 έως το 1975.

“Ήταν κάτι παράξενο αυτό που συνέβη. Ειλικρινά, ποτέ δεν κατάφερα να το εξηγήσω. Ήταν ένα ατύχημα, είχε πεθάνει η γυναίκα την οποία θα παντρευόμουν. Έγινε μια-δυο φορές, το έκοψα μετά”, υποστήριξε ο Μανουέλ Μπρίνιας.

Περισσότερο ανατριχιαστική ήταν η περιγραφή του θύματος, Μιγκέλ (το επώνυμο αποκρύπτεται για ευνόητους λόγους) στην ίδια εφημερίδα: “Χτυπούσε στο σκοτάδι. Χάιδευε τις ευαίσθητες περιοχές, αυνανιζόταν, του άρεσε πεολειχία. Ποτέ δεν προσπάθησε να φιλήσει, έβρισκε ηδονή στο σώμα μου. Αν και είχα πολλούς συμπαίκτες, πάντα προτιμούσε εμένα. Την πρώτη φορά είχα παραλύσει, δεν αντιλήφθηκα τι συνέβαινε. Μετά έψαχνα να κοιμάμαι όσο πιο μακριά από αυτόν”.

Η χρονική περίοδος που αναφέρεται ο Μπρίνιας και ο Μιγκέλ είναι από το 1973 έως το 1975, ενώ τα θύματα πιθανολογείται ότι ήταν σε ηλικία μικρότερη των τριών ετών. Ο Μπρίνιας θεωρείται ότι ανακάλυψε μεταξύ άλλων τον Φερνάντο Τόρες, τον Άλβαρο Μοράτα και τον Ραούλ Γκονθάλεθ (πριν αυτός πάει στη Ρεάλ).

 

Πηγή: Filathlos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί