Συνελήφθη στο Ηράκλειο 35χρονη, που έκλεβε τσάντες

Συνελήφθη χθες (11.02.2019) το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου 35χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 28.01.2019 έως την 08.02.2019, η 35χρονη είχε διαπράξει συνολικά πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών τσαντών-πορτοφολιών, από εργαζόμενους σε καταστήματα στην ευρύτερη πόλη του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα, κινητά τηλέφωνα, τραπεζικές κάρτες με τις οποίες στη συνέχεια προέβη σε αγορά προϊόντων με ανέπαφες συναλλαγές και διάφορα έγγραφα.

Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας στην οικία της 35χρονης, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί