Σοκάρει η απολογία του πατέρα της μικρής Άννυ: «Δεν είμαι Χάνιμπαλ – To παιδί έσπασε και έπρεπε να το κόψω κομμάτια»

Επιμένει ο πατέρας της Άννυ ότι δεν είχε κίνητρο να σκοτώσει την 4χρονη κόρη του, το Πάσχα του 2015 ενώ η απολογία του για το στυγερό έγκλημα περιλαμβάνει περιγραφές σοκαριστικής σκληρότητας και κυνισμού.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου, η Άννυ ίσως πήρε ναρκωτικά που βρήκε στο σπίτι, καθώς ο ίδιος αλλά και ο επίσης καταδικασμένος σε ισόβια συγκατηγορούμενός του, συγκάτοικος τότε περιστασιακά στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα, Νασίφ Αχμέντοφ ή Νικολάι, ήταν χρήστες ναρκωτικών.

Στις ερωτήσεις της Έδρας γιατί προσποιείτο πως η μικρή εξαφανίστηκε, ο 27χρονος απάντησε ότι αναγκάστηκε γιατί φοβόταν μη μάθει η μητέρα της την αλήθεια.

«Το αγαπούσα το παιδί και ακόμη το αγαπώ παρότι δεν είναι εδώ. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν πατέρα να σκοτώνει το παιδί του. Να σηκώνεται ένα πρωί και να σφάζει το παιδί του. Μόνο ένας τρελός θα το έκανε και εγώ δεν είμαι τρελός…», ισχυρίστηκε.

«Δεν ζητάω συγγνώμη από το Θεό. Ζητάω συγγνώμη από την κόρη μου, ήξερε ότι εγώ την αγαπούσα. Μακάρι να με συγχωρέσει η κόρη μου. Δεν μπορώ να αποδείξω τι πατέρας θα ήμουν αν δεν ήμουν χρήστης», συμπλήρωσε.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «ακούστηκε ότι είμαι Χάνιμπαλ, ότι μαγείρεψα το παιδί και το έφαγα. Δεν έγινε ποτέ. Δεν είχα κίνητρο να σκοτώσω το παιδί μου», είπε επιμένοντας πως το μοιραίο πρωινό βρήκε την 4χρονη νεκρή. «Έπαθα πανικό. Τρελάθηκα. Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν είμαι δολοφόνος».

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως παρέμεινε με το άψυχο κορμάκι της Άννυ στο διαμέρισμα για 20 ολόκληρες ώρες. «Ήθελα να πάω να το θάψω αλλά δεν υπήρχε φτυάρι. Δεν ήθελα να τα κάνω όλα αυτά.  Ήθελα να τη βάλω σε σακούλα αλλά το παιδί ήταν πέτρα και έσπασε. Αναγκάστηκα να κόψω κάποια κομμάτια και τα πήγα στα σκουπίδια. Σε μια στιγμή όλα κατέρρευσαν και φταίω εγώ για αυτό» .

Ο κατηγορούμενος δέχτηκε βροχή ερωτήσεων από την έδρα για τους λόγους που τον οδήγησαν να εξαφανίσει το πτώμα του παιδιού.

Εισαγγελέας: Η λογική λέει ότι πας το παιδί στο γιατρό όταν δεν φταις. Εσείς παίξατε θέατρο ότι το παιδί εξαφανίστηκε.

Κατηγορούμενος: Δεν το έκανα κομματάκια, κομματάκια. Αναγκάστηκα.

Δικαστής: Τι θέλατε να αποκρύψετε;

Κατηγορούμενος: Τίποτα. Φοβόμουν μην το μάθει η γυναίκα μου.

Δικαστής: Γιατί δεν το θάψατε; γιατί δεν θέλατε να βρεθεί το πτώμα;

Κατηγορούμενος: Ίσως σε κάνουν τα ναρκωτικά.

Ο πατέρας της Άννυ ισχυρίστηκε πως δεν έχει ευθύνη στην υπόθεση ο φίλος του και συγκατηγορούμενος του.

Παράλληλα, άφησε αιχμές για τη μητέρα της Άννυ η οποία του άφησε την επιμέλεια του παιδιού ενώ ήξερε πως ήταν χρήστης.

Στη δική της απολογία, η μητέρα της 4χρονης, Δημητρίνα Μπορίσοβα, η οποία δικάζεται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, υποστήριξε πως ο 27χρονος σύντροφος της αγαπούσε την κόρη τους και είχε πολύ καλή συμπεριφορά απέναντί της.

Η Δ. Μπορίσβα, που βρισκόταν στο εξωτερικό όταν συνέβη το περιστατικό, ανέφερε στους δικαστές ότι ο 27χρονος έμενε συχνά μόνος με την Άννυ και την πρόσεχε. «Το παιδί το αγαπούσε πάρα πολύ» συμπλήρωσε.

lifo.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί