“Όταν οι λέξεις φωτίζουν το σκοτάδι”

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση παρουσιάστηκε την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου το βιβλίο της Ομάδας Δημιουργικής Γραφής του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με τίτλο: «Όταν οι λέξεις φωτίζουν το σκοτάδι». Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο Black Out ποίησης στην Ελλάδα. Στον ίδιο χώρο φιλοξενείται η έκθεση των έργων που περιέχονται σ’ αυτό μέχρι το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου. Το βιβλίο παρουσίασαν ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ Μάνος Ταμιωλάκης, η συγγραφέας και συντονίστρια της ομάδας δημιουργικής γραφής Μαρία Δασκαλάκη, η ποιήτρια Ειρήνη Παραδεισανού και τρεις από τους δέκα δημιουργούς των έργων. Την παρουσίαση συντόνισε η δημοσιογράφος Μαίρη Καριωτάκη, ενώ η Φιλόλογος Λίζα Σκλάβου διάβασε αποσπάσματα.

Η παρουσίαση έκλεισε με ένα εξαιρετικό μουσικοθεατρικό δρώμενο με τίτλο «Η κραυγή της σιωπής» που σκηνοθέτησε η Μαρίνα Σπανάκη, ενώ τη μουσική έγραψε ο Γιάννης Τσιλογιάννης. Τα κείμενα έγραψε και σ’ αυτό η Ομάδα Δημιουργικής Γραφής του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με το συντονισμό της Μαρίας Δασκαλάκη.

Η ατμόσφαιρα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, η συγκίνηση στα πρόσωπα του κοινού ήταν φανερή. Εθελοντές, μέλη και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ κατάφεραν να μαγέψουν τους παρευρισκόμενους με τα θετικά για τη ζωή μηνύματα που μετέδωσαν.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί