Βόμβες Μαρκογιαννάκη κατά Μητσοτάκη: “Ουδείς αχαριστότερος”- “5η φάλαγγα ορισμένοι στη ΝΔ” (βίντεο)

Νέες “βόμβες” κατά του προέδρου της ΝΔ εξαπέλυσε χθες βράδυ από τα Χανιά ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, με αφορμή το κόψιμό του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Μαρκογιαννάκης, κατά την κοπή της πίτας του, μίλησε για αχαριστία εκ μέρους του πρόεδρου της ΝΔ, έκανε λόγο για υποψηφίους της ΝΔ που λειτούργησαν σαν “5η φάλαγγα” σε βάρος του, ενώ ανακοίνωσε ότι αν δεν πάρει πίσω ο κ. Μητσοτάκης την απόφαση απομάκρυνσής του από το ψηφοδέλτιο του νομού Χανίων, τότε ο ίδιος σκέφτεται το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος ως ανεξάρτητος, με στόχο να ενταχθεί σε ένα δημοκρατικό κόμμα, όπως είπε, που θα συγκεντρώσει πάνω από 3%.

Έπειτα, προχώρησε σε καταγγελίες για τη Νέα Δημοκρατία και τα όσα έγιναν παρασκηνιακά εις βάρος του:

«Δεν θα κάνω βήματα που θα εκθέσουν το κόμμα κι εμένα. Θα προσπαθήσω να μην κάνω έωλα βήματα και να πετύχω το καλύτερο. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια πρέπει να σας ομολογήσω οτι περνώ έναν πολιτικό Γολγοθά, του οποίου θέλω να ξέρετε όλες τις λεπτομέρειες.

Γιατί ο λαός πρέπει να τα ξέρει όλα. Ξεκίνησε το 2015, που η ΝΔ δεν μπόρεσε να εκλέξει βουλευτή. Φυσικά μια από τις αιτίες ήταν ο εκλογικός νόμος. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό, το λέω ξεκάθαρα. Λειτούργησε 5η φάλαγγα μέσα στους κόλπους της ΝΔ, στοχευμένα, για να μην εκλεγώ εγώ. Υπήρξε συγκεκριμένη υποψηφιότητα άλλου κόμματος. Δεν ξέρετε τα βαθύτερα αίτια της ταλαιπωρίας μου που εύχομαι να μην έρθει η ώρα ποτέ να αποκαλύψω.»

https://youtu.be/q47RJcUulLI

Όσον αφορά τις περιφερειακές εκλογές, τόνισε οτι ο ανιψιός του Αλέξανδρος, υποψήφιος για την περιφέρεια της Κρήτης, είναι καλό παιδί και θα τον υποστηρίξει στο δύσκολο εγχείρημά του, χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό τέκνο» του.

Όπως μας έχει συνηθίσει στις τελευταίες ομιλίες του, έκανε λόγο για «αχαριστία» από πλευράς της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας:

«Αναφέρομαι στην οικογενειοκρατία και την αχαριστία. Είναι η μήτρα της αναξιοκρατίας, του κακού κατεστημένου. Όλοι θα πρέπει να ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υπάρχουν αχάριστοι άνθρωποι. Υπάρχει το ρητό που λέει “ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος”.

 

 

Με πληροφορίες από zarpanews και parakritika

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί