Ο Καμμένος “ξαναχτυπά” με την… γκαζόζα του Φωκά

Για αντιδημοκρατικούς σχεδιασμούς κάνει λόγο ο Πάνος Καμμένος, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια εικόνα με … γκαζόζα. Με αφορμή τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση διέκοψε την ψηφοφορία την Τρίτη επειδή δεν είχε πλειοψηφία αλλά και όσα είπε ο Αριστείδης Φωκάς, περί… γκαζόζας και τουαλέτας, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έγραψε: “Για αντιδημοκρατικούς σχεδιασμούς που δεν χωνεύονται αλλιώς ….”

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Αριστείδης Φωκάς, έσπευσε να δικαιολογήσει σήμερα την απουσία του από τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή με μία απίστευτη ατάκα που προκάλεσε αίσθηση.

Συγκεκριμένα, στη χθεσινή συνεδρίαση ο αντιπρόεδρος τη Βουλής Γ. Βαρεμένος ξεκίνησε την ψηφοφορία επί της αρχής και όταν έφτασε στους ΑΝΕΛ διαπίστωσε ότι έλειπε ο εισηγητής τους. Επειδή λοιπόν, υπήρχε κίνδυνος καταψήφισης αναγκάστηκε διακόψει στη μέση την ψηφοφορία.

Ο κ. Αριστείδης Φωκάς αιτιολόγησε την απουσία του λέγοντας: «Είχα πιει στο καφενείο μια γκαζόζα και πήγα στην τουαλέτα και εκείνη την ώρα ξεκίνησε η ψηφοφορία. Πού το προβλέπει ο Κανονισμός να ξεκινά με αυτό τον τρόπο η ψηφοφορία; Είναι γελοία η διαδικασία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί