Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: Οι λέξεις «απάτη» και «εξαπάτηση» χαρακτηρίζουν τη στάση της ΝΔ

«Οι λέξεις “απάτη” και “εξαπάτηση” είναι αυτές που χαρακτηρίζουν, κυρία Σπυράκη, τη στάση της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στον ελληνικό λαό για τη δήθεν υπεράσπιση της Μακεδονίας. Όλοι οι Έλληνες είδαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιτρέπει την κύρωση του προσυμφώνου των Πρεσπών στη Βουλή, απορρίπτοντας την ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος». Αυτό αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, σε απαντήσή του στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

«Με τη στάση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης βοήθησε στην παράδοση του ονόματος “Μακεδονία” στα Σκόπια. Η ανακούφισή του ήταν ολοφάνερη για την ψήφιση της συμφωνίας, με το όνομα της Μακεδονίας να δίνεται στα Σκόπια όπως και ο ίδιος πιστεύει και που δεν χρειάστηκε να την επικυρώσει αυτός, αλλά η σημερινή κυβέρνηση» σημειώνει ο κ. Τοσουνίδης προσθέτοντας: «Θα είχε επίσης μεγάλο ενδιαφέρον, κυρία Σπυράκη, να μας πείτε τι είδους συναλλαγή και μοιρασιά κάνατε με τον κ. Ζάεφ, όταν κατ’ εντολή του Μητσοτάκη τον συναντούσατε μυστικά στα καφέ των Βρυξελλών».

«Ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποδείξαμε ακόμη μια φορά ότι στην πολιτική μπορεί να υπάρξει και η αλήθεια και η συνέπεια και η πίστη σε ιδανικά και αξίες» καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ.

 

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί