Από το Ηράκλειο το εγχείρημα συνάντησης των προοδευτικών δυνάμεων της κοινωνίας

Το Ηράκλειο φαίνεται ότι είναι μια από τις αφετηρίες για τον κοινό βηματισμό των προοδευτικών πολιτών και δυνάμεων στη νέα εποχή. Ήδη συγκροτήθηκε “Πρωτοβουλία Πολιτών Ηρακλείου για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων” και μάλιστα οργανώνει εκδήλωση με τη συμμετοχή του υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Τζανακόπουλου, του ανεξάρτητου βουλευτή Ηρακλείου, Σπύρου Δανέλλη και του πρώην υπουργού, Γιάννη Ραγκούση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο “Ατλαντίς, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, στις 7.30 το απόγευμα.

Το πρωί της ίδιας μέρας στις 11.30 το πρωί, ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης στο Ηράκλειο (Πλατεία Ελευθερίας).

Το Ηράκλειο και η Κρήτη γενικότερα θεωρούνται προνομιακά πεδία για τη συμπόρευση, ακριβώς λόγω των δημοκρατικών παραδόσεων που ανέκαθεν υπήρχαν στο νησί, ενώ ιστορικά οι τοπικές κοινωνίες αγκάλιαζαν και συστρατεύονταν πλειοψηφικά στα προοδευτικά εγχειρήματα, ακόμα από τις αρχές του 20ου αιώνα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί