Έμμεση παραδοχή Ινιωτάκη ότι συζητά με τη ΝΔ για την υποψηφιότητά του στο δήμο Ηρακλείου

Με έμμεσο, αλλά πολύ ξεκάθαρο και κατανοητό τρόπο, ο πρώην αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Πέτρος Ινιωτάκης, παραδέχεται σε επιστολή του ότι επιδιώκει την υποψηφιότητά του με τη ΝΔ στο δήμο Ηρακλείου! Με αφορμή ανάρτηση της Νέας Κρήτης ότι συναντήθηκε με την Ντόρα  Μπακογιάννη, ο κ. Ινιωτάκης διαψεύδει τέτοια συνάντηση, αφήνοντας να εννοηθεί όμως ότι προφανώς είναι σε μια τέτοια διαδικασία διαλόγου με τα μέλη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

“Ξεκάθαρα λέω ότι ουδέποτε μίλησα με την κα Ντόρα Μπακογιάννη και εάν πάρω την απόφαση υποψηφιότητας για τον δήμο Ηρακλείου, όσον αφορά την ΝΔ θεωρώ ότι είναι εσωτερικό θέμα των μελών της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για την εμπιστοσύνη ή όχι στο πρόσωπό μου”, αναφέρει χαρακτηριστικά στην απάντηση.

Η αναφορά αυτή εξηγεί και τη στάση του τις προηγούμενες ημέρες να καταθέσει στο δημοτικό συμβούλιο ψήφισμα αλλά και να αρθρογραφήσει ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών. Αν μη τί άλλο επρόκειτο για “αποδείξεις” προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για λογαριασμό του οποίου βγήκε “μπροστά” και στον δήμο Ηρακλείου και ενώπιον της τοπικής κοινωνίας.

Δείτε: Μπουρδολογία και ανιστόρητη προπαγάνδα, για μια καμένη υποψηφιότητα…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί