Στη ΝΔ το… λαμπρό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου: Στις νέες μεταγραφές κι ο Τζώρτζογλου, μετά τη Θεανώ και τον Α. Στρατάκη! (φωτο)

Μετά τις… μεταγραφές της (συνεργάτιδας του Σταύρου Αρναουτάκη) Θεανώς Βρέντζου και του (προέδρου της ΈΑΣ Ηρακλείου) Ανδρέα Στρατάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέτυχε μια ακόμα… μεταγραφική επιτυχία: ο Νίκος Τζώρτζογλου, μόνιμος πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, ο άνθρωπος που κατηγορείται για σχέσεις με την “παράγκα” του ελληνικού ποδοσφαίρου, εμφανίστηκε χθες στο πλευρό του πρόεδρο της ΝΔ στο Τυμπάκι! Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να τον δούμε και στο βουλευτικό (ή κάποιο άλλο) ψηφοδέλτιο της ΝΔ!

Δείτε επίσης: Η παραλίγο υποψήφια του ΠΑΣΟΚ και αντιπεριφερειάρχης του Σταύρου, τώρα με τη ΝΔ- Στο δρόμο της και ο πρόεδρος της ΕΑΣΗ

Στη σύσκεψη με τους εκπροσώπους των φορέων στο Τυμπάκι, εκεί που ο κ. Μητσοτάκης είχες στα αριστερά του την Θεανώ Βρέντζου και τον Ανδρέα Στρατάκη, εμφανίστηκε, στο κεντρικό τραπέζι της συζήτησης, και ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου στην πρώτη γραμμή της υποδοχής Μητσοτάκη, στο Τυμπάκι

 

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από τη Νέα Κρήτη

 

φωτογραφία από τη σύσκεψη στο Τυμπάκι

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί