Ο Λοβέρδος προανήγγειλε διαγραφή Θεοχαρόπουλου

Για πιθανή διαγραφή Θεοχαρόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έκανε σήμερα λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε χαρακτηριστικά:

“Οι 19 από τους 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΣΥ θα καταψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών και όλες οι αναστατώσεις που υπήρξαν εξαιτίας ενός ή δύο ανθρώπων θα εξαφανιστούν διότι είναι ζήτημα της Κ.Ο”.

“Ο κ. Κρεμαστινός θα ψηφίσει κατά” και επανέλαβε ότι, όπως είπε η κ. Γεννηματά, θα υπάρξουν συνέπειες. “Μέχρι αύριο που ξεκινά η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας που είναι μέλος, έχουμε χρόνο να πάρουμε τις αποφάσεις μας” και πρόσθεσε ότι ο κ. Θεοχαρόπουλος θα αντικατασταθεί από την Επιτροπή Εξωτερικών που συμμετέχει, από τον κ. Σκανδαλίδη.

“Μπετόν αρμέ η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ” κατά της Συμφωνίας στο θέμα των Πρεσπών διαβεβαίωνε ο κ. Λοβέρδος για να το ακούσει η Ν.Δ. και ο Κυρ. Μητσοτάκης ότι δεν θα υπάρξει καμία “παραφωνία” και “συντεταγμένα” θα συμφωνούν και τώρα και πάντα.

Για να μην υπάρχει καμία παραφωνία αναμάσησε επακριβώς το τελευταίο επιχείρημα που ανακάλυψε η Ν.Δ. για το “μακεδονικό” λαό. Εύρημα στο οποίο κατέληξε η Ν.Δ. ως πρόσχημα κατά της Συμφωνίας όταν κατέρρευσαν από την ρηματική διακοίνωση, τα περί “εθνότητας” και “γλώσσας” που επαναλάμβαναν το τελευταίο διάστημα.

news247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί