Με ηγέτη και σκόρερ τον Ναμπί, στην πρεμιέρα του, ο ΟΦΗ κέρδισε 3-0 τον Παναιτωλικό

Μεγάλη εμφάνιση από τον ΟΦΗ και νίκη επί του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο, με ηγέτη, στην πρώτη του εμφάνιση τον Ναμπί , ο οποίος όχι μόνο ήταν ο κορυφαίος του ΟΦΗ, αλλά και ο σκόρερ των δυο τερμάτων με φοβερές ετελέσεις φάουλ, στο 26΄και το 74΄. Έχασε επίσης μερικές καλές ευκαιρίες αλλά μοίρασε και μπαλιές.

image services

 

Στο 41΄το πλασέ του κόντραρε και πέρασε κόρνερ, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου εκτέλεσε κόρνερ, προκλήθηκε σύγχυση στην περιοχή του Κυριακίδη αλλά κανείς παίκτης του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο 70΄ο Βουό βγήκε τετ-α-τετ με τον Κυριακίδη, καθυστέρησε και ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού πήρε την μπάλα, αλλά καθώς έδειξε ο διαιτητής, έξω από την περιοχή, με συνέπεια να αποβάλει τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Τη θέση του τερματοφύλακα πήρε ο Γιαννακόπουλος, αντικαθιστώντας τον Μασουρέκ. Το φάουλ εκτελέστηκε στο 74΄, πλέον, και ο Ναμπί με νέα άψογη εκτέλεση έγραψε το 2-0.

Στο 86΄έγινε το 3-0. Οι παίκτες του ΟΦΗ έκλεψαν την μπάλα, ο Κουτσιανικούλης γύρισε στον Γιαννακόπουλο, που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο επερχόμενος Βουό την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 1-0 ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, καθώς στο 38΄κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Μανά από τον Μπράουν. Το εκτέλεσε ο ο Μοράρ αλλά απέκρουσε ο Στρέζος!

ΟΦΗ: Στρέζος, Μπράουν (86΄Δεληγιαννίδης), Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Νάστος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας (80΄Νέιρα ), Ναμπί (90′ Οικονόμου), Βουό.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Αργκους, Μαλής, Τσοκάνης (69΄Αμαράλ ), Λιάβας (60΄Μπάιροβιτς ), Λουσέρο, Μανά, Ντίας, Μάσουρεκ (73΄Κυριακίδης), Μοράρ

image services

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί