Η παραλίγο υποψήφια του ΠΑΣΟΚ και αντιπεριφερειάρχης του Σταύρου, τώρα με τη ΝΔ- Στο δρόμο της και ο πρόεδρος της ΕΑΣΗ

Ήταν κι οι δυο στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, αλλά τώρα- στο πλαίσιο της… “ομογενοποίησης” με τη ΝΔ- φαίνεται ότι θα τους δούμε υποψήφιους βουλευτές με τη ΝΔ! Ο λόγος για τη Θεανώ Βρέντζου- Σκορδαλάκη, αντιπεριφερειάρχη για χρόνια και μέχρι πρότινος, του Σταύρου Αρναουτάκη, και τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, Ανδρέα Στρατάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναγράφονται, και οι δυο τους συναντήθηκαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που περιοδεύει στο Ηράκλειο, και συμφώνησαν. Μάλιστα η κ. Βρέντζου εμφανίστηκε στην περιοδεία του κ. Μητσοτάκη, ενώ τον ξενάγησε και στη Γεωργική Σχολή Μεσαράς, αν και πλέον δεν έχει την αρμοδιότητα του πρωτογενή τομέα στην περιφέρεια, καθώς πλέον είναι εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής.

Η κ. Βρέντζου στο παρελθόν είχε επιδιώξει να είναι στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, χωρίς όμως αυτό να συμβεί, ενώ ήταν για πολλά χρόνια στέλεχος του πάλαι ποτέ κινήματος.

Ο Ανδρέας Στρατάκης, άλλοτε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πλέον της ΝΔ, είναι επί χρόνια πρόεδρος της ΕΑΣΗ, ενώ εμφανιζόταν από την ομάδα των συνεταιριστών που “καθοδηγούσαν” τις αγροτικές κινητοποιήσεις στην Κρήτη μετά το 2015, που έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί