Ποια μέσα ενημέρωσης καταγγέλλει ο δήμαρχος Ηρακλείου για “στημένες εκπομπές”, εμπάθεια και μίσος

Για “στημένες εκπομπές”, εμπάθεια και μίσος, καταγγέλλει μέσω facebook ο δήμαρχος Ηρακλείου και η παράταξη “Δύναμη Πολιτών”, τον όμιλο της Κρήτη tv. Είναι η δεύτερη φορά που κάνει ανάλογη καταγγελία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχουν συμφέροντα πίσω από τη στάση του ομίλου, με αφορμή εκπομπή που παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Από την καταγγελία του Ιανουαρίου του 2018

Δείτε την ανάρτηση που έκανε χθες βράδυ στο facebbok η “Δύναμη Πολιτών”

“Οι ενορχηστρωμένες επιθέσεις που δεχόμαστε καθημερινά από τον Όμιλο «Κρήτη ΤV” και τα τέσσερα ΜΜΕ ιδιοκτησίας του, οι οποίες καταπατούν κάθε ίχνος δεοντολογίας, έχουν εξοργίσει πλήθος συμπολιτών μας που αναρωτούνται δικαίως γιατί δεν απαντούμε στην ακατάσχετη ψευδολογία τους.
Όλοι θα πρέπει να θυμούνται ότι οι επιθέσεις αυτές ξεκίνησαν προ των εκλογών του 2014, αποτελούν έκτοτε καθημερινό φαινόμενο και φθάνουν πλέον σε παροξυσμό εν όψει των επικείμενων εκλογών. Η εμπάθεια και το μίσος που εκπέμπουν κατά της δημοτικής αρχής αποδεικνύουν μόνον τον πανικό στον οποίο βρίσκονται εκείνοι που τις ενορχηστρώνουν. Στον «ιερό αγώνα» που κάνουν εδώ και τέσσερα χρόνια για να διαιρέσουν και να διαλύσουν την «Δύναμη Πολιτών», λεπτομέρειες όπως η δεοντολογία και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, προφανώς δεν απασχολούν το συγκεκριμένο «συγκρότημα». Διευκρινίζουμε βεβαίως ότι τα παραπάνω ,με δύο πάντα «φωτεινές εξαιρέσεις», δεν αφορούν σε όλους τους εργαζόμενους σ’ αυτό.
Ούτε καν η καταφανώς στημένη εκπομπή της περασμένης εβδομάδας, η οποία κατάφερε να στείλει τη δημοσιογραφική δεοντολογία τόσο χαμηλά όσο είχε να φτάσει από την εποχή του «Αυριανισμού», μπόρεσε να μας εντυπωσιάσει. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα εμείς. Τα λέει όλα το γεγονός ότι επέλεξαν να φιλοξενήσουν σ’ αυτήν, χωρίς κανένα αντίλογο, «καταγγελίες» περί δημοκρατικότητας. Ξέρουμε πλέον ότι δεν υπάρχει όριο που δεν είναι πρόθυμοι να υπερβούν, και ούτε μπορούμε ούτε θέλουμε να τους ακολουθήσουμε σ’ αυτόν τον κατήφορο.
Γι’ αυτό το μόνο που μένει να καταλάβουν όλοι είναι το τί κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά. Ποιά είναι η αλήθεια και ποιο το διακύβευμα των προσεχών εκλογών. Το Ηράκλειο άλλαξε σελίδα το 2014. Το αν θα συνεχίσει έτσι εξαρτάται από όλους μας. Αυτή θα είναι η απάντησή μας! Και στη μάχη που έρχεται, στη μάχη για την ψυχή του Ηρακλείου, ουδείς δικαιούται να μείνει αμέτοχος!”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί