Πρώτο θέμα στα κυπριακά μέσα ενημέρωσης οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα

Το κρατικό ραδιόφωνο ΡΙΚ άρχισε το μεσημβρινό του δελτίο με την δήλωση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ότι αποδέχτηκε την παραίτηση Καμμένου και ότι θα αποδεχθεί και κάθε άλλη παραίτηση από τους ΑΝΕΛ. Οι τίτλοι του δελτίου ήταν: «Ψήφο εμπιστοσύνης ζητάει ο Τσίπρας. Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Καμμένος αποχώρησε από την κυβέρνηση- Νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης».

Στην είδηση γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη δήλωση του πρωθυπουργού ότι «η κυβέρνησή του θέλει καθαρές λύσεις γι’ αυτό και επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Βουλής για να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για ψήφο εμπιστοσύνης», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

«Ο Φιλελεύθερος» στην ηλεκτρονική του έκδοση έχει τίτλο: «Τσίπρας: Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης-Νέος ΥΠΑΜ ο Ναύαρχος Αποστολάκης». Η εφημερίδα έχει αναρτήσει το βίντεο με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Π. Καμμένος: Ζητώ δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο «Πολίτης» γράφει: «Ραγδαίες εξελίξεις στην Ελλάδα. Αποχώρησαν οι ΑΝΕΛ από την Κυβέρνηση».

Η «Καθημερινή» Κύπρου προβάλλει τις εξελίξεις με τους τίτλους: «Τσίπρας: Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης-Νέος ΥΠΑΜ ο Ναύαρχος Αποστολάκης -Π. Καμμένος: Ζητώ δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Η «Χαραυγή» έχει τίτλο «Αποχώρηση ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση».

Επίσης, οι εξελίξεις στην Ελλάδα προβάλλονται ειδησεογραφικά και από τις ιστοσελίδες των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί