Δανέλλης: “Δέχομαι ευθείες απειλές για εμένα και την οικογένειά μου”

“Εδώ και καιρό είμαι αποδέκτης μηνυμάτων με απίστευτες χυδαιολογίες που δεν λέγονται ούτε και γράφονται. Έχω δεχθεί ύβρεις, συκοφαντίες, λοιδορίες και ευθείες απειλές για εμένα και την οικογένειά μου”.

Αυτό αναφέρει μιλώντας στο ethnos.gr ο βουλευτής Ηρακλείου με το Ποτάμι Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος είναι ένας από τους βουλευτές που έχει ταχθεί υπέρ της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Δείτε επίσης

Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τις απειλές σε βουλευτές, με προτροπή στελέχους της ΝΔ

Άθλια επιχείρηση εκφοβισμού βουλευτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών- ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν.Δ. να καταδικάσει έμπρακτα

Το στέλεχος της ΝΔ που έστελνε τις απειλές στους βουλευτές- Μαξίμου: Με πλήρη γνώση και καθοδήγηση Μητσοτάκη η επιχείρηση

Θ. Παπαχριστόπουλος: Με απειλούν ότι θα βρω το κεφάλι μου σε χαντάκι

Ο ίδιος προσθέτει ότι «από το βράδυ της Παρασκευής με παίρνουν στο τηλέφωνο από απόκρυψη και με βρίζουν. Το ίδιο συμβαίνει και στο email μου. Το πιο απίστευτο είναι ο χορός ύβρεων στα social media. Μου στέλνουν προσωπικά μηνύματα με απίστευτες ύβρεις που δεν λέγονται και δεν γράφονται».

Σύμφωνα με τον κ. Δανέλλη οι αποστολείς των μηνυμάτων πρόσκεινται στον «ακροδεξιό χώρο».

«Αυτή η χυδαιότητα είναι ξένη προς τον στοιχειώδη πολιτικό πολιτισμό. Μπορεί με κάποιον να εκφράζεις άλλους κόσμους. Όλη η αντιπαράθεση πρέπει να γίνεται στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού» συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση του ethnos.gr σχετικά με το εάν έχει προσφύγει ή σκέφτεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη, ο κ. Δανέλλης λέει πως «δεν πήγα ποτέ, παρά το γεγονός ότι είχα ευθείες απειλές. Είναι σημεία των καιρών. Από τον “χυλό” των πλατειών και ενώ περάσαμε από τον αντιμνημονιακό “χυλό” και βρεθήκαμε μετά κάπου αλλού, τώρα ξαφνικά αυτά αναβιώνουν από την άλλη πλευρά. Αυτό που είναι τραγικό είναι κάποιοι που θεωρούν τον εαυτό τους φιλελεύθερο να εκφράζονται με αυτόν τον τρόπο».

«Ακρογωνιαίος λίθος του φιλελευθερισμού είναι το δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης της γνώμης. Ακόμη και αν διαφωνείς ριζικά με την άποψη του άλλου δεν είναι δυνατόν να μην αποδέχεσαι το δικαίωμά του να την εκφράζει. Αυτό θεωρώ εγώ προβληματικό για το προσεχές χρονικό διάστημα», κατέληξε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί